2777
2789
نه اصلا،چه رشته هنر میخوای بری،شاید رشته ای که بخوای بری اصلا عملی نداشته باشه

من طراحی لباس میخوام شرکت کنم و آزمون عملی داره 

خیلی میترسم که سخت باشه و قبول نشم

باید براش کلاس شرکت کرد؟

که پروردگارت تو را رها نکرده است. 🤍
چقدر خوب، درک عمومی هنر و خلاقیت تصویری و نمایشی خیلی راحت هستن. اون ریاضی و فیزیک هم فکر کنم قسمت ر ...

وای جدی 

فکر میکردم نمیتونم کنار بیام باهاش🥲🤌

حالا اگر فیزیک سخت بود فوقش اینه که کلاس تقویتی میرم

که پروردگارت تو را رها نکرده است. 🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی اینترنت نوشته داره طراحی لباس کاردانی و کارشناسی نزده🥺 بعد فقط بنظرتون خیلی دیر نیست برای کنکو ...

بیا یه چیزی بگم،منطقی میگم من خودم هنر خوندم از اول. تا اینکه همزمان دو مقطع دکتری در کنار پژوهش هنر رشته روانشناسی هم رفتم حالا بماند هماهنگی این دو،هیچ زمانی دیر نیست،ببین اصولاً از هنر یک سری رشته ها باید رتبه بالا داشت، شما ۲۰۰۰هزار هم بیاری احتمال داره الزهرا قبول شی. چون به این فکر کن بقیه رشته ها دیگه انتخاب میکنن

خدایا همیشه برای همه مردم بهترینا رقم بزن،همه از ته دلشون شاد باشن  

از آزمون نترسین،تئوریش که آبکی هست، زیاد مطلب نخوانین،تست بزنین،سعی کنین تو تست زدن نکات مهم در بیارین،برای عملی وقت هست،اگه تئوری قبول شین، ممکن قبل عملی مصاحبه داشته باشین میتونین تو مصاحبه نشون بدین چقدر علاقه داری.من کسی میشناسم رتبه ۲۵۰۰طراحی صحنه دانشگاه تهران روزانه قبول شد،هیچی هم بلد نبود.سهمیه هم نداشت

بچها که آزمون هنر شرکت می‌کند چند دسته هستن، دسته بزرگه و اول که دنبال کارشناسی مستقیم هستن،سراغ آزمون کاردانی نمیرن، رشته های پر طرفدار هم گرافیک،فرش،صنایع دستی،مرمت.باستان شناسی،عکاسی،کارگردانی.ادبیات نمایشی،طراحی صنعتی.

رشته طراحی دوخت و لباس پسرا کمتر میرن،ببینین هرچی متقاضی رشته کم باشه شانس قبولی شما بالاتره، بعد باید در نظر داشت.قبولی هر دانشگاه چند نفره پذیرش می‌کنه. و اینکه خیلی ها بخاطر دوری مسافت هر دانشگاهی انتخاب نمیکنن، و بخاطر هزینه سنگین رشته های هنری کمتر میرن سراغش،پس شما قبولین

بچها که آزمون هنر شرکت می‌کند چند دسته هستن، دسته بزرگه و اول که دنبال کارشناسی مستقیم هستن،سراغ آزم ...

سلام و ادب
ببخشید من درباره رشته پژوهش هنر میخواستم راهنماییم کنید

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚
سلام. بفرمایید در خدمتم.

من ۳۱ سالمه. دوتا بچه کوچک دارم. یکی امسال پیش دبستانی میره ‌‌و یک دوسال و دوماهه. و دست تنها . خودم و خودم . همسرم سرکارن بیشتر.ده سال پیش لیسانس عکاسی گرفتم اما بعد ازدواج و مادری، کلا از فضای تحصیل و کار دور شدم ‌‌‌‌‌اما علاقه زیادی به مباحث هنری و محیط دانشگاه دارم ‌

الان تصمیم گرفتم برای کنکور ارشد پژوهش هنر تلاش کنم؟

اما به دلیل حجم منابع توی نت گیج شدم نمیدونم از کجا شروع کنم. ؟ دانشگاه هنر اصفهان هم میخوام چون نمیتونم به تهران رفت و آمد کنم بخاطر بچه ها ‌و دوست دارم تا دکتری ادامه بدم و تدریس کنم.اول اینکه به نظرتون با این شرایط میشه؟

و ذوم اینکه چطوری میشه این مسیر را شروع و طی کنم؟ چه کتابهایی؛ چه تستی؟

کلا سردرگمم . ممنونم اگه راهنمایی کنید

من ۳۱ سالمه. دوتا بچه کوچک دارم. یکی امسال پیش دبستانی میره ‌‌و یک دوسال و دوماهه. و دست تنها . خودم ...

ببخشید دیر جواب میدم.مدتی کار داشتم امکان نداشتم آنلاین شم.

اتفاقا خیلی کار خوبی میکنین می‌خواین ادامه تحصیل بدین انشاالله موفق میشین.

من ۳۱ سالمه. دوتا بچه کوچک دارم. یکی امسال پیش دبستانی میره ‌‌و یک دوسال و دوماهه. و دست تنها . خودم ...

ارشد پژوهش هنر زیاد نگران نباشین، یکی از بهترین راهها جمع آوری آزمون های سال های گذشته،این خودش خیلی کمک می‌کنه با شرایط سوالات آشنا شدین،تو اینترنت هست برای دانلود.

دروس تخصصی ،جزوه های کمک آموزشی زیاد هست، اینکه بگم هنر هلن گاردنر یا روئین پاکباز و امثال اینها مهم نیست،نه اشتباه.

اما بتونی ترجمه هنر در گذر زمان هلن گاردنر بخونی خیلی کمک میکنه،اگرم پیدا نکردی نگران نباش، 

اگر ایمیل دارین برام بفرستین من منابع کامل آزمون ارشد تا دکتری دارم براتون می‌فرستم. درخواست دوستی میدم دوست داشتین قبول کنین.

ارشد پژوهش هنر زیاد نگران نباشین، یکی از بهترین راهها جمع آوری آزمون های سال های گذشته،این خودش خیلی ...

سلام ممنونم از شما 🙏 خیلی لطف کردید.

والا من خیلی به می نی سایت وارد نیستم.

درخواست دوستی را زدم پذیرش. دیگه نمیدونم چی شد یا درست زدم یا نه

سلام میشه درخواست منو قبول کنین برای منم بفرستین منابع رو 

سلام. شما آموزش میدهیم فکر کنم،چون تاپیک قبلیتون دیدم، شرمنده چون شما آموزش میدین و هزینه دریافت میکنین، فکر کنم یجوری اخاذی از خودم باشه رایگان چیزی بگیرید به پول بدین دست مردم، خجالت اوره، اتفاقا به اون دوستی که براشون ارسال کردم موکدا خواستار شدم برای شما هیچ چیزی ارسال نکنن،اگرم احیانا با کاربری دیگه خواستین چیزی ازشون درخواست کنین،همینجا میگم حرومه و من راضی نیستم،صرفا به دلیل اینکه شما کاسبی راه انداختی،

سلام. شما آموزش میدهیم فکر کنم،چون تاپیک قبلیتون دیدم، شرمنده چون شما آموزش میدین و هزینه دریافت میک ...

دوست عزیز قبل ازینکه تهمت بزنین و قضاوت کنین خوب نگاه کنین 

براتون متاسفم 

بنده رتبه ۸۰۰کنکور کارشناسی هنر هستم و درصد خلاقیت تصویری رو اندازه رتبه ۱زدم و آموزش و مشاوره هم تو حیطه کنکور کارشناسی هست فقط ،میتونید چک کنید پیج رو

کارشناسی هنر اسلامی دانشگاه شهید باهنر هم خوندم میخواستم ارشد بدم ! 

موفق باشید 

سلام. شما آموزش میدهیم فکر کنم،چون تاپیک قبلیتون دیدم، شرمنده چون شما آموزش میدین و هزینه دریافت میک ...

و از شمایی که اینجوری تهمت میزنی هم خیلی بیشتر دغدغه حق الناس دارم
بدرود