2777
2789
سلام. شما آموزش میدهیم فکر کنم،چون تاپیک قبلیتون دیدم، شرمنده چون شما آموزش میدین و هزینه دریافت میک ...

الان نگاه کردم حتی اسم تاپیکمم هست خلاقیت تصویری کنکور هنر! یعنی مشخصه فقط برای کارشناسی است 

ذره ای اطلاعات داشته باشین از کنکور ها متوجه میشین خانوم شرلوک هلمز ،تحقیق کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارشد پژوهش هنر زیاد نگران نباشین، یکی از بهترین راهها جمع آوری آزمون های سال های گذشته،این خودش خیلی ...

سلام ببخشید سوال داشتم

من برای ارشد دوست دارم پژوهش هنر یا فلسفه هنر شرکت کنم به نظرتون کدومش بهتره؟ دفترچه هاشون یکی هست یعنی یه هزینه ثبت نام داره؟

میشه بپرسم شما که دکتری پژوهش هنر دارید تونستید استاد دانشگاه بشید؟ یعنی میشه راحت کار تدریس در دانشگاه با دکترای این رشته پیدا کرد؟

بعد اینکه من دو تا کتاب خلیل مشتاق (نقد هنری ادبی و فرهنگ هنر ادبیات ایران و جهان) رو دارم خلاصه و تست هست کافیه؟ در کنار زبان که جدا بخونم

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
سلام ببخشید سوال داشتممن برای ارشد دوست دارم پژوهش هنر یا فلسفه هنر شرکت کنم به نظرتون کدومش بهتره؟ ...

سلام دوست عزیز، ارشد پژوهش و فلسفه جدا آزمون دارن.یعنی شما هم دفترچه رشته پژوهش هنر شرکت می‌کنی هم فلسفه. تا سال ۹۵به این صورت بود.

پژوهش هنر بازار کارش بهتره و اینکه درک و یادگیریش بهتره و آسانتره. البته اگه عاشق کتب فلسفی باشی فلسفه هنر شیرین با این رشته کلا آدمه دیگه میشی، مثلاً کتاب بابک احمدی نثر روان داره برای شروع خوبه.

و در کل بازار کار ، برای استاد شدن شما دو راه پیش رو دارین یکی حق التدریس که با ارشد هم امکان پذیر هست بعضی از دانشگاهها. و برای استاد دائم اصطلاحاً هیئت علمی شدن باید جداگانه بعد از پایان دوره دکتری آزمون شرکت کنین ،اگر هدفتون تدریس پیشنهاد میکنم حتما حتما در دوره ارشد مقاله بنویسید تو مجله های معتبر چه داخلی چه خارجی چاپ کنین میتونین با کمک اساتید انجام بدین. و مسابقات المپیاد دانشجویان شرکت کنین فعالیت بیشتر رزومه بهتر برای مصاحبه تو مقطع دکتری و حتی پذیرش در تدریس خیلی کمک می‌کنه.

بخیر از همه اینها آموزش و پرورش هم هست البته در این خصوص زیاد اطلاعات ندارم اما می‌دونم میشه حتی با داشتن کارشناسی شرکت کرد برای استخدام آموزش و پرورش.

آزمونها هم ارشد از دکتری اسونتره ،قدرت تست زنی اگه خوب باشه برات امتیازه،درک مطلب کار کن. تو زمینه پژوهش هنر کتاب مکاتب هنری و تاریخ هنر ایران و جهان، سعی کن وقتتون برای کلاس رفتن هدر ندین،کتاب تست معتبر بگیرین چندین بار بخونین تست بزنین.ازمونها سالها گذشته کمک می‌کنه. 

من آزمون فلسفه هنر شرکت نکردم اطلاع ندارم ،

اگر دسترسی به کانال دانشگاه هنر تهران داشته باشین میتونین از دانشجویان بپرسین خیلی کمک میکنم. کانال و گروهای دانشجویان هنر 

خدایا همیشه برای همه مردم بهترینا رقم بزن،همه از ته دلشون شاد باشن  
سلام دوست عزیز، ارشد پژوهش و فلسفه جدا آزمون دارن.یعنی شما هم دفترچه رشته پژوهش هنر شرکت می‌کنی هم ف ...

عزیزم خیلی خیلی ممنونم که انقدر کامل جواب دادی شرمنده که وقتتو گرفتم این دو تا کتاب مکاتب هنری و تاریخ هنر ایران و جهان که شما گفتی نویسنده اش کیه؟ یه دونه تاریخ ادبیات جهان و نقد آثار از حسین معماری دارم به نظرتون خوبه که بخونمش یا همون دو تا کتاب خلاصه خلیل مشتاق کافیه؟ .... فقط یه سوال دیگه اینکه من رشته کارشناسی ام ادبیات انگلیسی هست یعنی باز هم میشه با ارشد پژوهش هنر استاد دانشگاه بشم حتی همین حق التدریسی؟ آخه یه جا خوندم که برای استاد شدن باید رشته هر سه مقطع کارشناسی و ارشد و دکتری یکی باشه شما مورد اینطوری سراغ دارین؟

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
سلام دوست عزیز، ارشد پژوهش و فلسفه جدا آزمون دارن.یعنی شما هم دفترچه رشته پژوهش هنر شرکت می‌کنی هم ف ...

باز هم ببخشید عزیزم آزمون سال های پیش رو از کجا میتونم پیدا کنم؟

راستی نگفتین شما تونستید توی شغلی در راستای همین رشته پژوهش هنر مشغول بشین؟

این یادم رفت کتاب برای زبان تخصصی هنر میشه معرفی کنید؟ آخه سرچ کردم چند تا اومد کدومش بهتره؟

عزیزم خیلی خیلی ممنونم که انقدر کامل جواب دادی شرمنده که وقتتو گرفتم این دو تا کتاب مکاتب هنری و تار ...

سلام خواهش میکنم. خلیل مشتاق خوبه. 

برای استاد شدن دو مقطع باید مرتبط باشه ،شما کارشناسی ادبیات انگلیسی دارین. حالا ارشد و دکتری مرتبط داشته باشین.

من بعد از اتمام درسم مجدد آزمون روانشناسی شرکت کردم،از مقطع ارشد چون شناور بود میشد آزمون بدم بعد ادامه دادم فعلا شغلم در زمینه روانشناسی هست.

ولی در کنارش چرا کار هنر انجام میدم بصورت آزاد برای جایی کار نمیکنم.

اینکه زبان انگلیسی خوندین خیلی خوبه تو آزمون خودش امتیاز محسوب میشه. 

ببین یسری کتابها هست خوبه،مثلا مکاتب هنری رویین پاکباز.یا هنر در گذر زمان هلن گاردنر. اینا خوبن جامع هستن.ولی شما زمان خودت بسنج،نمیدونم آزمون چه تاریخی چقدر زمان داری؟

زبان مرجع خاصی نداره، فکر کنم شما از عهده اش بر میاین برای نمونه آزمون سال گذشته ببینید دستتون میاد، زبان عمومی شما نگران نباش.

پیشنهاد میکنم کتابها دانشگاهی مطالعه کنید نماد و نشانه، نقد هنر،صنایع دستی ،اگه دسترسی به دانشگاه هنر داشته باشین یسر برین کتابخونه حالا هر دانشگاهی باشه خیلی منابع میتونی پیدا کنی. متاسفانه هنر منبع واحد ندارن اصولاً هرچی تو دانشگاه می‌خونیم در کنارش کلی مطالعه خارج از درس میشه منبع کنکور .مثلاً همین خلیل مشتاق برای فلسفه هنر خوبه. کتابها درک هنر هم هست.

اینکه نویسنده یا انتشارات کی باشه مهم نیست چند نفر خیلی باب شدن. همین زهرا رهنورد کتابها خوبی داره و اتفاقا جامع هستن ، رویین پاکباز ،قبلا انتشارات سه استاد بود برای تخصیص رو هنر کار میکردن،

برای پژوهش بیشتر روی هنر و تمدن .درک هنر،تاریخ ایران و جهان.مکاتب تمرکز کن، بقیه ضریب پایین دارن ،شما مکاتب هنری بشناسی نصف راه رفتی مثلاً وقتی بدونی آثار تو مکتب تبریز چطور بود دیگه هم خود مکتب تبریز شناختی هم هنرمندانش می‌شناسی هم اینکه اگه تابلو یا اثری ببینی تشخیص میدی، 

( هر نویسنده و ناشری پیدا کردی بخون خوبن همه)

این یادم رفت کتاب برای زبان تخصصی هنر میشه معرفی کنید؟ آخه سرچ کردم چند تا اومد کدومش بهتره؟

عزیزم با اجازه ات چندتا از تاپیک هاتو خوندم، ویلن نفروش بزار یادگاری بمونه منم دارم مال زمانی که ابتدایی بودم یاد گرفتم الان نگاه میکنم یادش بخیر میگم زمان میگذره و خاطرات میمونه برای آدم.

عزیزم با اجازه ات چندتا از تاپیک هاتو خوندم، ویلن نفروش بزار یادگاری بمونه منم دارم مال زمانی که ابت ...

خواهش میکنم عزیزم خیلی خیلی ممنونم ازت

چقدر کامل توضیح دادی حلال کن خیلی وقتتو گرفتم ان شاءالله بتونم جبران کنم. آزمون فکر کنم سه اسفند هست. به به پس الان خانوم دکتر هستی و مطب داری... تا حالا این تجربه رو نداشتم که برم پیش روانشناس ولی شاید چیز جالبی باشه مخصوصا در این روزگار که انگار آدم ها کمتر میتونن با خیال راحت درد دل کنن ولی راستشو بخوای من گاهی دلم برای روانشناس ها میسوزه البته برای اونایی که این شغل، زندگی و فکر و احساسشونو درگیر میکنه و روشون اثر میذاره... ان شاءالله هر شغلی که داری دوستش داشته باشی و بتونی حسابی توش موفق بشی.

در مورد ویولن راستش سر یه مسائلی سال پیش فروختمش  مال دوره لیسانسم بود....حق با شماست اولش سختم بود ولی به هر حال گذشت.

خواهش میکنم عزیزم خیلی خیلی ممنونم ازتچقدر کامل توضیح دادی حلال کن خیلی وقتتو گرفتم ان شاءالله بتونم ...

ممنونم از لطف خودت. نه روانشناس هیچ وقت دکتر نمیشن،اخرش مشاور هستن. منم مشاور کودکان بدهکار هستم. 

انشالله که همیشه شاد باشی البته در کنار سلامتی از خداوند برات بهترینا آرزو میکنم،هیچ زمانی دغدغه ذهنی نداشته باشی.