سلام خواهش میکنم. خلیل مشتاق خوبه.
برای استاد شدن دو مقطع باید مرتبط باشه ،شما کارشناسی ادبیات انگلیسی دارین. حالا ارشد و دکتری مرتبط داشته باشین.
من بعد از اتمام درسم مجدد آزمون روانشناسی شرکت کردم،از مقطع ارشد چون شناور بود میشد آزمون بدم بعد ادامه دادم فعلا شغلم در زمینه روانشناسی هست.
ولی در کنارش چرا کار هنر انجام میدم بصورت آزاد برای جایی کار نمیکنم.
اینکه زبان انگلیسی خوندین خیلی خوبه تو آزمون خودش امتیاز محسوب میشه.
ببین یسری کتابها هست خوبه،مثلا مکاتب هنری رویین پاکباز.یا هنر در گذر زمان هلن گاردنر. اینا خوبن جامع هستن.ولی شما زمان خودت بسنج،نمیدونم آزمون چه تاریخی چقدر زمان داری؟
زبان مرجع خاصی نداره، فکر کنم شما از عهده اش بر میاین برای نمونه آزمون سال گذشته ببینید دستتون میاد، زبان عمومی شما نگران نباش.
پیشنهاد میکنم کتابها دانشگاهی مطالعه کنید نماد و نشانه، نقد هنر،صنایع دستی ،اگه دسترسی به دانشگاه هنر داشته باشین یسر برین کتابخونه حالا هر دانشگاهی باشه خیلی منابع میتونی پیدا کنی. متاسفانه هنر منبع واحد ندارن اصولاً هرچی تو دانشگاه میخونیم در کنارش کلی مطالعه خارج از درس میشه منبع کنکور .مثلاً همین خلیل مشتاق برای فلسفه هنر خوبه. کتابها درک هنر هم هست.
اینکه نویسنده یا انتشارات کی باشه مهم نیست چند نفر خیلی باب شدن. همین زهرا رهنورد کتابها خوبی داره و اتفاقا جامع هستن ، رویین پاکباز ،قبلا انتشارات سه استاد بود برای تخصیص رو هنر کار میکردن،
برای پژوهش بیشتر روی هنر و تمدن .درک هنر،تاریخ ایران و جهان.مکاتب تمرکز کن، بقیه ضریب پایین دارن ،شما مکاتب هنری بشناسی نصف راه رفتی مثلاً وقتی بدونی آثار تو مکتب تبریز چطور بود دیگه هم خود مکتب تبریز شناختی هم هنرمندانش میشناسی هم اینکه اگه تابلو یا اثری ببینی تشخیص میدی،
( هر نویسنده و ناشری پیدا کردی بخون خوبن همه)