یعنی چیکار میکنی اخه من مشکلم بی اشتهایی شدید و تنبلی در خوردن
مشکل من هم دقیقا همین .از گشنگی بمیرمم دلم نمیخاد چیزی بخورم .ولی باید بزورم شده بخورم .شیر موز درست میکنم ی قاشق خامه چندتا هم خرما میریزم با کنجد .روزی دو لیوان .چشامو میبندم فقط قورت میدم .ی مدت وزنم رفت بالا کرونا مریض شدم دوباره اومد پایین بعدش دیگه نتونستم همت کنم وزنمو ببرم بالا
شیکوریدین من خوردم اصلا اثر نداش .دیگ وقتی اشتها نیس مجبور میشیم ب پودرای خارجی رو بیاریم من فلن اپل میخورم راضیم.میخام قرص گین اپ بخرم این ماه ببینم انقد تعریفش میکنن اثر دارع یا ن
شیکوریدین من خوردم اصلا اثر نداش .دیگ وقتی اشتها نیس مجبور میشیم ب پودرای خارجی رو بیاریم من فلن اپل ...
من خودم ی مدت از این پودرا ک شکل موش داشت روش اسمش یادم نیست مصرف میکردم .زد پوکی استخوان گرفتم بخاطر کورتون و دگزایی ک داخل این پودرا هستش.این شربت هایی ام ک سیپروهپتادین دارن شدیدن خواب اورن و عصبی میکنن ادم و .باید یجوری با مولتی ویتامین اینا اشتهامون رو باز کنیم .خیلی سخت
من خودم ی مدت از این پودرا ک شکل موش داشت روش اسمش یادم نیست مصرف میکردم .زد پوکی استخوان گرفتم بخا ...
من اپل ک میخورم فلن تاثیر بدی نداشته .بعضی پودرا روی معده اثر دارن یا قلب یا پریودی سریع میفهمم .مثلن فت فست روی قلب و معده اثر میذارع ولی خیلی خوب چاق میکنه من بخاطر همی عوارض دیگ نخوردمش ولی رو خیلیا هم اثر بدی نمیزاره بستگی ب مزاج ادم داره .دوستم گین اپ خورد چاق شد هیچ اثر بدی نذاشت روش حتی قرصه ب خانوادش هم داده حالا دیگ ببینم رو من اثر میذاره یا ن