2777
2789
عنوان

چگونه چاق شوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 94 پست
چیزی نمیخورم ولی هوا که میاد تو بدنم همین میشه😂 غذای من از مورچم کمتره اگه اینطوره پس این خانمم بای ...

همین دیگه خانومایی ک راحت وزنشون میرع بالا میگن کاری نداره ک فقط بخورید .بابا بخدا با خوردن نمیشه و مشکل این ک ما اصلا دلمون نمیخاد چیزی بخوریم.🥲🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چیکار میکنی اخه من مشکلم بی اشتهایی شدید و تنبلی در خوردن

مشکل من هم دقیقا همین .از گشنگی بمیرمم دلم نمیخاد چیزی بخورم .ولی باید بزورم شده بخورم .شیر موز درست میکنم ی قاشق خامه چندتا هم خرما میریزم با کنجد .روزی دو لیوان .چشامو میبندم فقط قورت میدم .ی مدت وزنم رفت بالا کرونا مریض شدم دوباره اومد پایین بعدش دیگه نتونستم همت کنم وزنمو ببرم بالا

[QUOTE=274082831]خب همین چربیاتو اب کرده دختر خوب[/QUOTهمین حرص و جوش باعث میشه ی لقمه ام نمیتونم بخ ...

خواهرم بهتره پیش روانشناس بری 

یا عرق استخودوس و عرق بهارنارنج و گلاب  بخور ، یا  گل گاو زبون دم کن کن بخور 

اینا همشون ارامش بخشن و طبیعی ان

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

🤦🤦میگرن دارم بخام ایطوری اب بخورم حالت تهوع و سر درد میگیرم .ولی با مقدار کم شزوع میکنم امبدوارم&n ...

طبع شما گرم و خشک یا صفرا است میگرن هم ب همین خاطره 

چیزای خنک مثله ماست محلی شبا

ظهرها کاهو 

سرکه انگور خونگی

دمنوش عناب کاسنی بنفشه

بخورید

و ادویه گرم مثله فلفل دارچین زنجبیل

روغن و سرخ کردنی نخورید

طبع شما گرم و خشک یا صفرا است میگرن هم ب همین خاطره  چیزای خنک مثله ماست محلی شبا ظهرها کاهو& ...

بله دقیقا مزاجم گرم و خشک هست تابستونا خیلی اذیتم میکنه.ممنون از راهنماییتون🌷

شیکوریدین من خوردم اصلا اثر نداش .دیگ وقتی اشتها نیس مجبور میشیم ب پودرای خارجی رو بیاریم من فلن اپل میخورم راضیم.میخام قرص گین اپ بخرم این ماه ببینم انقد تعریفش میکنن اثر دارع یا ن 

شیکوریدین من خوردم اصلا اثر نداش .دیگ وقتی اشتها نیس مجبور میشیم ب پودرای خارجی رو بیاریم من فلن اپل ...

والا من داخل همین سایت دیدم چند نفر شاکی بودن.میگفتن یک سال خوردن خوب وزن گرفتن ولی بعدش عوارضشو نشون داده و برای استخوانشون مورد پیش اومده.

شیکوریدین من خوردم اصلا اثر نداش .دیگ وقتی اشتها نیس مجبور میشیم ب پودرای خارجی رو بیاریم من فلن اپل ...

من خودم ی مدت از این پودرا ک شکل موش داشت روش اسمش یادم نیست مصرف میکردم ‌.زد پوکی استخوان گرفتم بخاطر کورتون و دگزایی ک داخل این پودرا هستش.این شربت هایی ام ک سیپروهپتادین دارن شدیدن خواب اورن و  عصبی میکنن ادم و .باید یجوری با مولتی ویتامین اینا اشتهامون رو باز کنیم .خیلی سخت 

من خودم ی مدت از این پودرا ک شکل موش داشت روش اسمش یادم نیست مصرف میکردم ‌.زد پوکی استخوان گرفتم بخا ...

من اپل ک میخورم فلن تاثیر بدی نداشته .بعضی پودرا روی معده اثر دارن یا قلب یا پریودی سریع میفهمم .مثلن فت فست روی قلب و معده اثر میذارع ولی خیلی خوب چاق میکنه من بخاطر همی عوارض دیگ نخوردمش ولی رو خیلیا هم اثر بدی نمیزاره بستگی ب مزاج ادم داره .دوستم گین اپ خورد چاق شد هیچ اثر بدی نذاشت روش حتی قرصه ب خانوادش هم داده حالا دیگ ببینم رو من اثر میذاره یا ن