2777
2789
عنوان

چگونه چاق شوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 94 پست
من اپل ک میخورم فلن تاثیر بدی نداشته .بعضی پودرا روی معده اثر دارن یا قلب یا پریودی سریع میفهمم .مثل ...

اپل چی هست؟؟؟اینا رو از داروخانه میگیرید؟؟باید چاق شم همه چی بهم ریخته کلا دوست دارم بمیرم دیگه 

اپل چی هست؟؟؟اینا رو از داروخانه میگیرید؟؟باید چاق شم همه چی بهم ریخته کلا دوست دارم بمیرم دیگه  ...

اپل پودر چاقیه ولی غیر اصلش توبازار بیشتر از اصلشه .هیچ تاثیر بدی هم روم نذاش .نه معدم درد میومد ن قلبم اشتهامم خیلی باز کرد صبا ی نون میخوزم من ک اصلن صبونه نمیخوردم .ولی این سری غیر اصلش گیرم اومد اصلن اشتها نمیاره .سری قبلی من ۳ کیلو زیاد کردم تو ی ماه .عالی بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اپل پودر چاقیه ولی غیر اصلش توبازار بیشتر از اصلشه .هیچ تاثیر بدی هم روم نذاش .نه معدم درد میومد ن ق ...

من بخاطر بیماریم میترسم از این غیر اصلا.خب از همون جای قبلی ک تهیه کرده بودید میگرفتید .من شیر خشک  نیدو گرفتم زیاد نمیخورم ببینم تاثیر داره یانه

من بخاطر بیماریم میترسم از این غیر اصلا.خب از همون جای قبلی ک تهیه کرده بودید میگرفتید .من شیر خشک&n ...

شیرخشک من خوردم روم تاثیری نداش .باید شبا قبل خاب بخوری ببین روتو تاثیر میذارع.اپل شیراز گرفتن برام خودم شهرستان گرفتم غیراصل دادنم