2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه 💔🥺کیا تجربش دارن؟

1001 بازدید | 93 پست

بیاین نصیحتم کنید که دست بردارم دلداریم بدین هر لحظه جیگرم میسوزه بلالم دلم میخواد ببینمش 

حالا که راضی به ادامه زندگی نیست به نظرتون با این اوضاع من برم دادخواست بدم ؟خودش که نمیره میگه خودت برو نه زندگی می‌کنه نه می‌ره خودش دادخواست بده.

میترسم خودش بره دادخواست بده همین یه ذره که ازم مونده نابود شه🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته منم عشق ی طرفه رو تجربه کردم و دارم داغون میشم از فکر و غصه جوونیمو ازم گرفت

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

تجربه کردم 

ولی از من به شما نصیحت هر موقع حس کردید درگیرش شدید 

پاشید یه رنده بردارید آنقدر بکشید رو خودتون تا تموم شید 

اینطوری دردش کمتره

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
الان از اون مرحله گذشتین؟

نه کامل 

ولی خودمو درگیر رفیق و درس و مشغله زندگی کردم کمتر یادم میاد ولی یه لحظه هم خو از ذهن خارج نمیشه 

گاهی اوقات عجیب دلتنگ میشم 

ولی نسبت به قبل خدارو شکر کمتر شده

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
وای عزیزم  تو هم اذیتت کرده؟چند وقته درگیرشی

اره ۸ ساله ازدواج کردیم همیشه اذیتم میکرد حس میکردم رفتارش باهام یجوریه ولی نمیدونستم چرا تااینکه همین چن وقت گفت قبل توعاشق یکی دیگه بودم هنوزم نتونستم فراموشش کنم میدونی بهم چی گفت؟ گفت اجازه بده بگیرمش من بدون اون نمیتونم ای لعنت به خودش و عشقش که همه چیو ازم گرفت

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

تموم میشه.درد داره .سختی داره . افسردگی داره ولی تموم‌ میشه .اگه جدا شدی روزای اول حتی از شنیدن اسمش تنت میلرزه .حتی وقتی تو خیابونی یکی هم نامشه صداش میکنن دلت میلرزه.ولی یه روزی میرسه انقد بی تفاوت میشی که از کنارتم زد شه انگار نمیشناسیش