2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه 💔🥺کیا تجربش دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 93 پست
وای  همسرت بود؟ چند وقته رفته؟

نه همسرم نبود ولی عشق ما فراتر از زن و شوهری هم بود 

5 سال پیش رفت ولی هنوز دوسش دارم بخاطرش قلبم درد میگیره 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
اره ۸ ساله ازدواج کردیم همیشه اذیتم میکرد حس میکردم رفتارش باهام یجوریه ولی نمیدونستم چرا تااینکه هم ...

الهی بمیرم ولی خب خوبه حداقل تکلیفت مشخص کرده 

این میگه دوست دارم اما نمیتونم ادامه بدم»😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب انشاءالله که از ذهنت بره

نه 

آخه هم درده و هم درمان

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
الهی بمیرم ولی خب خوبه حداقل تکلیفت مشخص کرده  این میگه دوست دارم اما نمیتونم ادامه بدم»😑

دلیلشو پرسیدی ازش چرا نمیتونه ادامه بده؟ راضیش کن ببرش مشاوره شاید درست شد

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

اره ۸ ساله ازدواج کردیم همیشه اذیتم میکرد حس میکردم رفتارش باهام یجوریه ولی نمیدونستم چرا تااینکه هم ...

الان میخواین چکارکنین؟ درکت میکنم لعنت به خودشون و عشق و زندگیاشون که با یه آدم دیگه بازی نکنن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
دلیلشو پرسیدی ازش چرا نمیتونه ادامه بده؟ راضیش کن ببرش مشاوره شاید درست شد

مشاورع هم رفتیم گفته دیگه جلسه ای نمیام و نمیتونم 

اکه میخواد همینجور بیاد و قید خانواده ش بزنه 

مشاورع رفتی؟از سمتش هم اذیت شدی؟

من که الان ۱۱,ساله ازدواج کردم ولی قبلا بایه آقای دوست بودم اونم منو دوست داشت ولی عشق نه یادمه من هلاکش بودم نابودش بودم اون خیلی ریلکسسسس اخرشم منو گذاشت کنار به راحتی من یکسالللل فیکس عزادارش بودم خیلیی بدبودم ولی الان بارها شده محل کارش ببینمش اصلا نگاهشم نمیکنم اون بالبخند سلام میده من دست دخترم تودستمه خشک جواب میدم میرم دوستان که درجریانن میگن دیدی چ خر بودی الان نه تنها بهش فکرنمیکنم ومتنفرم بلکه هزاران بارشکر میکنم زنش نشدم وگرنه نابود میشدم چون خیانت میکرد

اکه همسرت بود بیشتر بود دردش  خدا به قلبت آرامش بده

آره اونکه معلومه ولی اینم دردش کم نیس ما همیشه پیش هم بودیم کنار هم قدم میزدیم بهم دیگه جوک می‌گفتیم هر جا میرفت بیس چاری چشاش دنبال من بود اون همه دوسم داشت چیشد ک رفت نمیدونم 🥲

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
🥺🥺به خودم میگم چطور میتونی این آدم که انقدر بهت بدی کرده دوست داشته باشی 

اره عقلت به قلبت میگه آخه مگه قلب آدمیزاد زبون میفهمه

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»