2777
2789
عنوان

جواب نگرفتن از لیزر

14292 بازدید | 67 پست

خانما من خیلی وقته دارم لیزر بیکینی میرم با الکس دایود

الان جلساتمو گفته یک ماه درمیون بیا ولی همش کامل برگشته

یعنی این همه هزینه کردم و درد کشیدم بعد نتیجه نبینم؟😔

آزمایش و سونو هم دادم ، مشکلی نداشتم

شما با چه دستگاهی نتیجه دیدین؟

ماهی یکبار رو که میری درنمیاد

یک ماهت بشه دو ماه ، کامل برمیگرده😐😐

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسال پیش رفتم حامله شدم همش برگشت الان بازم دارم میرم خدا منو گاو کنه پول بی زبونو میدم بالا پشم

😂

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏

نمیدونم من یه جلسه رفتم امروز جلسه دومم هست، با همین یه جلسه تاثیرش ب چشم دیدم قشنگ یه قسمت هایی اصلاحات درنمیا،و کم پشت شدن

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
نمیدونم من یه جلسه رفتم امروز جلسه دومم هست، با همین یه جلسه تاثیرش ب چشم دیدم قشنگ یه قسمت هایی اصل ...

آره اوایلش خوبه

بعد فاصله ی جلسات بالا میره ، واسه من برگشته

آره اوایلش خوبه بعد فاصله ی جلسات بالا میره ، واسه من برگشته

☹️

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
من کندلا رفتم عالیه الان یه جلسه رفتم جلسه بعدی ۱۰ ام ماه بعدیه ولی همین الان دیگه مو ندارم😍در نیوم ...

پوستت تیره هست یا روشن؟

نمیدونم من یه جلسه رفتم امروز جلسه دومم هست، با همین یه جلسه تاثیرش ب چشم دیدم قشنگ یه قسمت هایی اصل ...

عزیزم جلسه های اول مهم نیست حتی توی خود دوران لیزر همه میریزه اگه نریزه چ فایده مهم بعدشه ک قطع میکنی مثلا نمیری یا چند ماه میری

بهترین دستگاه کندلا هس 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی