2777
2789
عنوان

بچه ها ب نظرتون پسری ک روی دختری کراشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 88 پست
زیاد تو مرکز نگاهت میاد ولی دوریو حفظ میکنه  شاید کلا بت سلامم نکنه ولی متوجه میشی ک توجه داره ...

متاسفانه زیاد تو مرکز نگاهم نمیاد

پس یعنی کراش نیست؟

ولی چندین بار میخ نگام میکرد و کلا معلوم بود بهم توجه داره ...سگ محلش میکردم...فک کنم بهش برخورد...یه بار ک این حرکتو تکرار کرد منم زل زدم بهش اون هی نگاهو ادامه داد ...اصن یه وضعی بودا...خودم خجالت کشیدم رومو برگردوندم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
برای من همینه نگاه میکنه بعد که نگاهش میکنم نگاهشو میگیره ازم  اینم حسابه؟

سگ محل یعنی اینکه ازت فاصله میگیره برات قیافه میگیره محل نمیده نگاهت نمیکنه ولی اگه میخوای مطمئن شی روت کراشه به یه کلمه که گفته واکنش نشون بده مثلا بگو وای چقد بامزه اگه بازم اون کلمه رو تکرار کرد و چندبار بگه یعنی یه چیزی هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکیییی میگی  حالا من زیرکدوم سنگ برم آب بشم    

ن خب ببین طوری ک تو گفتی بهت نگاه می‌کنه وقتی بهش نگاه کردی نگاهشو میدزده یه پسر عادی اینکارو انجام میده؟نچ..

غیر اینک روت کراشه

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

خب این ترکیبی از اون دوحالتیه ک گفتم و کراشه روت🥲

منکه حسم میگه نیست...نمیدونم چرا این حسو دارم🥲🥲

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
متاسفانه زیاد تو مرکز نگاهم نمیاد پس یعنی کراش نیست؟ ولی چندین بار میخ نگام میکرد و کلا معلوم بود ...

لاشیه😂😂😂😂😂 

با خودش چند چنده 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
ن خب ببین طوری ک تو گفتی بهت نگاه می‌کنه وقتی بهش نگاه کردی نگاهشو میدزده یه پسر عادی اینکارو انجام ...

حالا اگه نگاش میخت بود توم زل زدی اون پررو پررو ادامه داد اون یعنی کراش نیست؟🥲😹😹

منکه حسم میگه نیست...نمیدونم چرا این حسو دارم🥲🥲

ول جدی زل میزنه بهت..

بنظرم یکی از دلایلی ک باید مطمئن بشی طرف کراشه روت همین طرز نگاهشه..

اگر فاصله بگیره  محل نده و قیافه بگیره ولی یواشکی نگاهت کنه و یواشکی زیر نظر داشته باشه چی روت ...

آره بابا شک نکن اگه موقع نگاه کردن مچشو گرفتی روشو برگردوند یا چند لحظه چشم تو چشم شدین زل بزنه بهت کراشه

حالا اگه نگاش میخت بود توم زل زدی اون پررو پررو ادامه داد اون یعنی کراش نیست؟🥲😹😹

اینک تو کراش بودن حرف اولو میزنه..

ن خب ببین طوری ک تو گفتی بهت نگاه می‌کنه وقتی بهش نگاه کردی نگاهشو میدزده یه پسر عادی اینکارو انجام ...

نه اخه نگاهش یجوریه 

سنگینه نگاهشو حس میکنم

بعد اینکه به بقیه انقد طولانی نگاه نمیکنه

ول جدی زل میزنه بهت.. بنظرم یکی از دلایلی ک باید مطمئن بشی طرف کراشه روت همین طرز نگاهشه..

راستش نگاهش یه جوریه

بخوام توصیفش کنم تهش انگار یه خنده س😐 یه خنده تاریک و ترسناااک یه جورایی شوق داره......چند باریم مچشو گرفتم از پشت زل زده بود بهم...نکه نگاش کنم...انرژی نگاهشو حس میکردم...