بز_سخنگوو مدیر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7290 عنوان بچه ها ب نظرتون پسری ک روی دختری کراشه | مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 88 پست چه رفتاری میکنه وقتی با دختره مواجه میشه؟از تجربیاتتون بگید.... اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤 1401/11/22 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7290 اره دیگه اینایی که رل میزنن همینه دیگه... حالا قرار نیست که مثل فیلما بیاد بگه عاشقته و فلان... بالخ ... من اهل رل نیستم خب🥲 اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
آرام__ عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 1050 های بسوزه پدر بی تجربگی (: میتونستم تجربه کنم ولی نخواستم یعنی نتونستم به جز اون....(: .دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....
02itsme عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1647 هوووف امشب یه تاپیک جنجالی چیزی هم کسی نزد یکمی کیف کنیم.....ایشالا که یه رل محکم باهاش بزنی اسی... شبتون بخیر همگی BOO_
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7290 ببین هم کلاسته؟ من نگاه الکی دیدم ،نگاه هیز دیدم ،آدم مجهول الحال دیدم مثلا یکی بود از همون ... نه هم کلاس نیستیم آشناس و یه جورایی فامیل دورمیفهمم ...خودمن تجربه داشتم...طرف نامزد داره جوری توجه میکنه آدم اعصابش خورد میشه...برا همون تاپیک زدم اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
02itsme عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1647 من اهل رل نیستم خب🥲 😐😂گرفتی مارو..... خوب توقع نداری که با چنتا نگاه و اینا بیاد خاستگاریت... BOO_
لاکچریشونم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1594 نه هم کلاس نیستیم آشناس و یه جورایی فامیل دور میفهمم ...خودمن تجربه داشتم...طرف نامزد داره جوری توج ... نامزد داره؟ به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7290 😐😂گرفتی مارو..... خوب توقع نداری که با چنتا نگاه و اینا بیاد خاستگاریت... خب چههه کنمممنمیشه آقا...نمیشهمجبورم کاری کنم غیر رل بودن عاشقم شه...البته پسرا الان موذی شدینااا🥲😹 اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7290 نامزد داره؟ نه اینو نمیگم کمثال میزنم اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
لاکچریشونم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1594 نه اینو نمیگم ک مثال میزنم منم مشکل تورو دارم اهل دل نیستم و همه رو میپرونم به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7290 منم مشکل تورو دارم اهل دل نیستم و همه رو میپرونم خب یعنی باید حتما رل زد؟🥲🥲 اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
لاکچریشونم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1594 خب یعنی باید حتما رل زد؟🥲🥲 من رلم دوس ندارم چون آدم وابسته میشه کور و کر میشه ب اصطلاح اول باید با سلیقه خودت انتخاب کنی بعد بری تو نخش رل بزنی ک من بلد نیستم خخخخ به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍
02itsme عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1647 خب چههه کنممم نمیشه آقا...نمیشه مجبورم کاری کنم غیر رل بودن عاشقم شه...البته پسرا الان موذی شدیناا ... ..... ایشالا که اگر صلاحته برات رقم بخوره دختر خوب..... BOO_
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7290 من رلم دوس ندارم چون آدم وابسته میشه کور و کر میشه ب اصطلاح اول باید با سلیقه خودت انتخاب کنی ... منکه تو عمرم رل نزدم والا...نخواهیم زد...شده از عشقش خلم بشم نمیتونم😹😹من و شما رو چ ب عاشقی بابا😹 اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7290 ..... ایشالا که اگر صلاحته برات رقم بخوره دختر خوب..... ممنونم ازتون🙏🙏 اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤