2777
2789

چه رفتاری میکنه وقتی با دختره مواجه میشه؟

از تجربیاتتون بگید....

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دودستن این افراد.. ۱:دست و پاشونو گم میکنن و پشت سرهم سوتی.. ۲:مغرورن جوری ک دختره نفهمه روش کراشه

من طرفم خیلی عجیبه...گاهی حس میکنم انگار اصلاااا براش وجود ندارم...خییلی بی تفاوتی حتی نگاهم نمیکنه و مشغوله بگو بخنده...گاهیم جوری میخ نگاهم میکنه...و کلا رفتارش یه جوری میشه ک نمیدونم دقیقا فازشا

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
دودستن این افراد.. ۱:دست و پاشونو گم میکنن و پشت سرهم سوتی.. ۲:مغرورن جوری ک دختره نفهمه روش کراشه

دقیقا اون دسته دوم خیلی سخت میشه فهمید

اگه اون فرد بهت زیااد نگاه کنه بعد که تو نگاهش کنی نگاهشو بگیره ازت چی اونم هست؟؟

زیاد تو مرکز نگاهت میاد ولی دوریو حفظ میکنه 

شاید کلا بت سلامم نکنه ولی متوجه میشی ک توجه داره بت .

وقتی ک فمیدی دونبال نگاهش میری و عادت میکنی  بعد اون کم کم نزدیک میشه ..... یا مراقبته و نمیزاره کسی سمتت بیاد

یا از طریق دوستت نزدیک میشه 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
دقیقا اون دسته دوم خیلی سخت میشه فهمید اگه اون فرد بهت زیااد نگاه کنه بعد که تو نگاهش کنی نگاهشو بگ ...

اینک صدرصد کراشه

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

پسرا معمولا مثل هم رفتار نمیکنن بعضیا طرفو اذیت میکنن بعضیا ازش فرار میکنن بعضیا هم سگ محل میکنن بای ...

سگ محل چطوری؟

یعنی ممکنه جایی ک دختره هست اصلاااا ظاهرم نشن؟

من طرفم خیلی عجیبه...گاهی حس میکنم انگار اصلاااا براش وجود ندارم...خییلی بی تفاوتی حتی نگاهم نمیکنه ...

خب این ترکیبی از اون دوحالتیه ک گفتم و کراشه روت🥲

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌