2777
2789
عنوان

بچه ها ب نظرتون پسری ک روی دختری کراشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 88 پست
نه اخه نگاهش یجوریه  سنگینه نگاهشو حس میکنم بعد اینکه به بقیه انقد طولانی نگاه نمیکنه

خب این دلیل قانع کننده ایه برای اثبات اینک روت کراشه

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینک تو کراش بودن حرف اولو میزنه..

چ بگممم

اینکه والا خجالت تو کارش نیست زل میزنه تخم چشای آدم پسره انتررر

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

توجه به حرفات نگاهات کارات 

من شوهرم قبل ازدواج مثن تو جمع بودیم مامانش داشت شام میکشید میگف بهش مامان برای فلانی نزاشتی هنوز چرا

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
آره برای من همینه  یه لحظه چشم تو چشم میشیم

دیگه خودت از طرز نگاهش باید متوجه شی معمولاً اگه کسی به فرد مورد علاقش نگاه کنه مردمک چشماش بزرگ میشه و چشماش براق میشه اون ارتباط چشمی خیلی مهم و تاثیر گذاره 

راستش نگاهش یه جوریه بخوام توصیفش کنم تهش انگار یه خنده س😐 یه خنده تاریک و ترسناااک یه جورایی ش ...

جوری ک تو گفتی من اینجا از طرز نگاهش ترسیدم..

ول خب بنظرم زیاد ب نگاهش و اینا اهمیت نده تا ببینی تهش بازم ادامه میده به اینکارش یا نه

خب این دلیل قانع کننده ایه برای اثبات اینک روت کراشه

وقتی حواسم نیست حس میکنم داره نگاهم میکنه 

برمیگیردم میبینم خودشه یه لحظه چشم تو چشم میشیم ولی خودشو با ساعتو درو دیوار مشغول میکنه   

راستش نگاهش یه جوریه بخوام توصیفش کنم تهش انگار یه خنده س😐 یه خنده تاریک و ترسناااک یه جورایی ش ...

اگه باهم صمیمی هستین باهاش شوخی بیمزه کن اگه واکنش مثبت نشون داد روت کراشه یا اینکه از تکنیک نفر دوم استفاده کن این همیشه جوابه 😂😂

جوری ک تو گفتی من اینجا از طرز نگاهش ترسیدم.. ول خب بنظرم زیاد ب نگاهش و اینا اهمیت نده تا ببینی ته ...

آره نگاش برام ترسناک و د عین حال خوشاینده...نمیدونمممم 

حالاتش متناقضه این بشر

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
دیگه خودت از طرز نگاهش باید متوجه شی معمولاً اگه کسی به فرد مورد علاقش نگاه کنه مردمک چشماش بزرگ میش ...

آخه دوره یکم مردکم چشماشو نمیبینم

ولی تا نگاهشو ازم میگیره به درو دیوار نگاه میکنه 

انگار هول میکنه

وقتی حواسم نیست حس میکنم داره نگاهم میکنه  برمیگیردم میبینم خودشه یه لحظه چشم تو چشم میشیم ولی ...

فقط اونجا ک خودشو مشغول نشون میده😂

ول خب خیلی بده ک لو رفته اینک روت کراشه..

اقا این تایپکت رو حذف نکن. بزار هر موقع دیدمش بیلم رفتار هاش رو تفسیر کنم.مرسی(:

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....