2777
2789
عنوان

بچه ها ب نظرتون پسری ک روی دختری کراشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 88 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه باهم صمیمی هستین باهاش شوخی بیمزه کن اگه واکنش مثبت نشون داد روت کراشه یا اینکه از تکنیک نفر دوم ...

نه صمیمی نیستیم

آشناییم اما حتی سلامم نداشتیم تا حالا...در این حد...فقط توی محیط های مختلف همو میبینیم خییلی زیاد

تکنیک نفر دوم چیه؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
آخه دوره یکم مردکم چشماشو نمیبینم ولی تا نگاهشو ازم میگیره به درو دیوار نگاه میکنه  انگار هول ...

یبار تو زل بزن بهش تا نگاهت کرد لبخند بزن روتو برگردون بعد از اون همش چشمم به توئه منتظر یه فرصت دیگه اس ببین این ترفند خیلی موثره قشنگ متوجه میشی روت کراشه یا نه 

اره وقتی همدیگرو میبینم خودش رو مغرور نشون میده و محل نمیذاره ولی مجازی لایک میکنه و پست و استوری نگ ...

خب این یکم امیدوار کننده اس اگه توهم علاقه ای بهش داری یه جوری منظورتو بهش برسون بزار خودش پیش قدم شه 

بهش میگه دوستش داره

اگه شرایط هر دومخصوصا دختر برا اعتراف جور نباشه چی؟

در کل رفتار پسرو میخوام بسنجم نه حرفاش...مثلا وقتی با دختر مورد علاقه یهو رو ب رو بشه تو جمعی...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ببین معمولا دیدمت میزنه سنگینی نگاهشو حس میکنی ولی انرژی بد نیس چش تو چش بشی لبخند میزنه جوک با مزه میگه یا حرفی میزنه ک بهش توجه کنی صندلی نزدیک بهت پیشینه یا صندلی ک بهت دید داشته باشه رفتارش خنده   لبخندت توجه هاش و ....

بعضیا هم اصلا محل نمیدن و از چش تو چش شدن میترسن

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍
نه صمیمی نیستیم آشناییم اما حتی سلامم نداشتیم تا حالا...در این حد...فقط توی محیط های مختلف همو میبی ...

با یه جنس مذکر دیگه صحبت کن یا بهش نزدیک شو اگه عصبی یا ناراحت بشه یا دیگه نگاهت نکنه بره تو خودش روت کراشه دیگه پسرا خیلی رو این چیزا حساسن

اگه شرایط هر دومخصوصا دختر برا اعتراف جور نباشه چی؟ در کل رفتار پسرو میخوام بسنجم نه حرفاش...مثلا و ...

اگه دوستت داشته باشه زیر سنگم باشی پیدات میکنه حسشو بهت میگه... حالا نمیدونم دقیقا تو منظورت چجور شرایطی ولی بنظرم رک بگه

BOO_
یبار تو زل بزن بهش تا نگاهت کرد لبخند بزن روتو برگردون بعد از اون همش چشمم به توئه منتظر یه فرصت دیگ ...

توروخدا بیگید این ترفندارو ازکجا میارید،خیلی جالبه 

من امتحانش میکنم جواب داد دعات میکنم  

اگه شرایط هر دومخصوصا دختر برا اعتراف جور نباشه چی؟ در کل رفتار پسرو میخوام بسنجم نه حرفاش...مثلا و ...

واسه من اینطور بود اولش یه نگاه طولانی بعدا ک اومد پی وی تک ب تک حرفا  و رفتارهای رو که با بقیه داشتم و میگفت و ازشون حرص میخورد خخخ

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍