2777
2789
عنوان

بچه ها ب نظرتون پسری ک روی دختری کراشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 88 پست
ببین معمولا دیدمت میزنه سنگینی نگاهشو حس میکنی ولی انرژی بد نیس چش تو چش بشی لبخند میزنه جوک با مزه ...

ببین همه اینا رو داره اما سینوسیه...مثلا تویه مراسمی بودیم..اصلااا حتی نمیدونستم کجاس‌....دو رو برم ظاهر نمیشد ...بعد آخراش ک دیدم با دوسش اومدن چند صندلی جلو تر از ما نشستن...هی نگا نکرد نکرد..یهو روشو بروند نگا کنه...باهام چشم تو چشم شد روشو برگردوند اونطرف😐😹

بعد خییلی مواقع دیگ کلا زل میزد نگاشو برنمی‌داشت

یا حتی گاهی اصلا محل نمیذاشت اصلااا دریغ از نگاهی...البته ب دنبال بی محلی من

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مطمئنی کراش هست روم ؟

اونو دیگه خودت باید متوجه بشی نری خودتو ضایع کنی خیلی نامحسوس حرکاتشو زیر نظر بگیر به حرفا و رفتارش دقت کن اگه علاقه ای درمیون باشه خودش یجوری بهت میفهمونه که ازت خوشش میاد 

حالا یه سوال. اگه فهمیدیم رومون کراش چجور بگیم یش منم روت کراشم؟

یا بعد از اینکه هر دو اعتراف کردین باید چ غلطی کنم یا کنه؟

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....
ببین همه اینا رو داره اما سینوسیه...مثلا تویه مراسمی بودیم..اصلااا حتی نمیدونستم کجاس‌....دو رو برم ...

ببین هم کلاسته؟

من نگاه الکی دیدم ،نگاه هیز دیدم ،آدم مجهول الحال دیدم 

مثلا یکی بود از همون اول توجه بعد ی نفرو دوسداشت 

بعد باز توجه ب من 

بعد رفت با یکی رل زد باز توجه ب من جوری ک با رلش سر من دعواااا کرده بودن 

بعد من چی فقط هم کلاسیم بود 

الانم بعد چند سال دوباره پیداش شده 

مثلا واقعا من فاز اینو درک نمیکنم

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍
اگه دوستت داشته باشه زیر سنگم باشی پیدات میکنه حسشو بهت میگه... حالا نمیدونم دقیقا تو منظورت چجور شر ...

یعنی حتماا میگه؟

ما پدرامون دوستن...فامیل دوریم...شاید بترسه ب بقیه بگم ؟

آخه خودمم جوریه شرایطم ک نمیتونه اعتراف کنه...خیلیم مغرورم رو نمیدم😹

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
حالا یه سوال. اگه فهمیدیم رومون کراش چجور بگیم یش منم روت کراشم؟ یا بعد از اینکه هر دو اعتراف کردین ...

اگه میخوای بهش بفهمونی روش کراشی بهترین راه لایک و ریپلای مجازیه اگه ارتباط حضوری دارید هم لبخند های گاه و بی گاه به حرف های چرند و پرندش و از همه مهمتر ارتباط چشمی موقع حرف زدن به چشم ها و دهانش نگاه کن حرکت مثلثی 

حالا یه سوال. اگه فهمیدیم رومون کراش چجور بگیم یش منم روت کراشم؟ یا بعد از اینکه هر دو اعتراف کردین ...

های بسوزه پدر بی تجربگی

یعنی حتماا میگه؟ ما پدرامون دوستن...فامیل دوریم...شاید بترسه ب بقیه بگم ؟ آخه خودمم جوریه شرایطم ک ...

اره دیگه اینایی که رل میزنن همینه دیگه... حالا قرار نیست که مثل فیلما بیاد بگه عاشقته و فلان... بالخره اگه ت هم یه چراغ سبزایی نشون بدی اونم یه راه پیدا میکنه رابطتون صمیمی تر بشه... 

BOO_