2777
2789
عنوان

خونوادم میگن شوهرت هیشکاری نکرده

334 بازدید | 29 پست

ما عقدیم دیوار خونمون ریخته نامزدمم میگه استاد بنا پیدا کردن منم میام کمک خودشم تنها نمیاد میگه من خوشم نمیاد وقتی دارم کارمو میکنم بابات بیاد بالا سرم بگه اینجوری کن اشتباه انجام میدیو فلان بهر حال گفته هر وقت شروع کردن میام 

الان بابا مامانم میگن تو خودتو بی ارزش کردی قبلا دومادا اینطوری یودن که اگه میدیدن دیوار ریخته همون لحظه درستش میکردن به شب نمیزاشتن بگذره ولی نامزدت آجرا رو هم اینور نگذاشت  خب بنده خدا هم وسط هفته بوده کارگره رفته بود سرکار تو شهرستان دیگه ! 

حق با کیه واقعا

داماد گرفتن کارگر که نگرفتن سریع استین بزنه بابا براشون 

چه خبره!

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به پدر مادرت بگو زشته شما بزرگین نباید خودتونو آویزون داماد کنید.اون وظیفه ای نداره عزیزم اگرم کاری ...

عزیزم پدرشون پاشون شکسته 

دیوار حیاط ریخته مادرشون گریه میکنه 

ایشونم دلش نمیاد نامزدش کار کنه

عزیزم پدرشون پاشون شکسته  دیوار حیاط ریخته مادرشون گریه میکنه  ایشونم دلش نمیاد نامزدش ک ...

خب؟

به جای گریه کردن یه کارگر بیارن دیوارو درست کنه.

فرض کن فرش مادرشوهرشون نیاز به شستن داشت باید عروس می‌رفت می‌شست یا می‌بردن قالیشویی؟

پسر یا دختر مردم کارگر خانواده همسرش نیست که.