2777
2789
عنوان

خونوادم میگن شوهرت هیشکاری نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 29 پست

خونوادت توقعشون زیاده بنظرم 

میدونی مثل چیه 

مثلا شما بری خونه مادرشوهرت توقع داشته باشن کار اونجارو انجام بدی چون کوه کندن نیس کار خونه س دیگه.

با خونوادت بحث نکن بگو درگیر بود میاد 

بحث رو اگه میتونی عوضکن  بها نده بهش 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
پاش شکسته

مامانت و خودت  نمیتونین  وایسین !؟

ما  نقاش  اومد خونمون  برا  رنگ  دیوارا ، بابام خونه نبود  سر کار بود ،، من و مامانم  همونجا  بودیم  بنده خدا چیزی لازم داشت  ب ما میگفت  تهیه میکردیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب؟ به جای گریه کردن یه کارگر بیارن دیوارو درست کنه. فرض کن فرش مادرشوهرشون نیاز به شستن داشت باید ...

خب شستن فرش یه کم موضوعش فرق داره با یه تلفن حل میشه ..قالی رو نشوری هم میشه ولی دیوار ریخته باباش پاش شکسته نمیتونه حرکت کنه غریبه هم بودم میرفتم ببینم چه خبره که اینقد پریشون هستن ..با پول خودشون اقلا بنا خبر میکردم

خونوادت توقعشون زیاده بنظرم  میدونی مثل چیه  مثلا شما بری خونه مادرشوهرت توقع داشته باشن ...

عزمزمه پدرش پاش شکسته برادر هم نداره دیوار حیاطشون هم ریخته واقعا بنظرت نباید داماد خانواده بیاد یه کمک کنه دیوار رو درست کنه؟ چیزی ازش کم میشه؟؟؟؟؟😐

❤️👨‍👩‍👦👼
کارش اسکلته ولی گفته میام کمک 

خب خدا خیرش بده 

وظیفه نیس ولی از رو ادب داره میاد 

تو خونتون صبحتی کردن باز ادامه نده تو 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
عزمزمه پدرش پاش شکسته برادر هم نداره دیوار حیاطشون هم ریخته واقعا بنظرت نباید داماد خانواده بیاد یه ...

گفت میاد کمک 

اینم بگم تاپیک قبلمم که بیشتر گفتن بره کمک میخواد کوه بکنه مگه اونکه گفته میاد کمک ! ولی این حرفا هس ...

خب معلومه دیگه 

این حرفا فقط حال آدمو بد میکنه 

اون ک داره میاد .دیگه این حرفا برای چیه 

گفت میاد کمک  

خب میگه اول بنا پیدا کنید حالا منم میام کمک 

مامانش و خودش چطوری پیدا کنن

اگر بنا پیدا کنن دیگه دیوار کارگر نمیخواد خوده بنا میتونه درستش کنه فقط یه دیواره...یعنی تمایل نداره بیاد

خب میگه اول بنا پیدا کنید حالا منم میام کمک  مامانش و خودش چطوری پیدا کنن اگر بنا پیدا کنن دی ...

خب میتونه از نامزدش بخواد ی بنا با خودش بیاره

به همین راحتی حل میشه گندش کردین شما 

چرا فکر میکنین نمیاد .تنها نمیخواد بیاد

نمیشه توقع داشت بچه یکی دیگه بیاد تنهایی برا آدم بنایی کنه ک 

خب میتونه از نامزدش بخواد ی بنا با خودش بیاره به همین راحتی حل میشه گندش کردین شما  چرا فکر م ...

عزیزم همین دیگه تاپیک قبلش میگفت دلم نمیاد از نامزدم بخوام ..شما در جریان تاپیکش نیستی .وگرنه منم میدونم راه حلش چیه

بهر حال انشالا حل میشه

خب میتونه از نامزدش بخواد ی بنا با خودش بیاره به همین راحتی حل میشه گندش کردین شما  چرا فکر م ...

منم برا این دلم نمیومد هوا سرده بیاد بنایی کنه اینجا کل دیوار ریخته کم نریخته که بخواد تنهایی انجامش بده بابامم بالا سرش وایسه بگه اینجوری کن اونجوری کن 

همونجوری که من دوس ندارم مامانش باهام رفتار کنه

منم برا این دلم نمیومد هوا سرده بیاد بنایی کنه اینجا کل دیوار ریخته کم نریخته که بخواد تنهایی انجامش ...

بابات همچین آدمیه؟من چون بابام این شکلیه و غرغروئه کلا هیچ کسو قبول نداره جز خودش میفهمم 

شرمندگیش برا آدم می مونه فقط 

باهاش صحبت کن بنا پیدا کنه .حتما آشنا سراغ داره