2777
2789
عنوان

قرص روکین بیاین راهنمایی لطفا

2240 بازدید | 13 پست

سلام خوشگلا خوبین... 

من تاحالا اصلا از قرص جلوگیری استفاده نکردم فقط یبار رابطه محافظت نشده داشتم ک قرص 1.نیم اورژانسی خوردم بهم نیوفتاد علائم بدی داشتم بدن درد شدید پادرد فکر میکردم آنفولانزا گرفتم رسما بعدش به خونریزی شدید افتادم تا10روزم بود بعدشم باز پریود شدم همون ماه..... 

الان رفتم داروخونه اینارو گفتم دیروز بهم قرص روکین داد....گفتش باید از روز پنجم پریودی بخوری تا یه هفته مراقب باشی بعدش آزادی....

ولی مادرشوهرم میگه من همیشه قبل رابطه میخوردم بعدشم اصلا حامله نمی‌شدم راحت...ودیگع قرص رو همیشه فقط شبایی ک رابطه می‌خواستیم داشته باشیم قبلش میخوردم تموم....

من الان امشب روز ششم پریودم بود خونریزی نداشتم الان یدونه قرص خوردم بعدش میگم اگه یوقتی رابطه محافظت نشده داشته باشم احتمال بارداری هست؟لطفا مسخره نکنین چون اطلاعات ندارم واقعا....میشه یکم راهنمایی کنین درباره قرص روکین واینکه بعضیا میگن افسردگی میاره من شرایط روحیم زیاد خوب نیس وزنم بالاس یعنی چاق تر میشم؟؟؟؟یا افسردگی بدتر میشه؟؟؟؟میشه بیاین حرف بزنیم استرس دارم

من مارلین میخورم عوارضی نداشته برام

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قرص ضد بارداری رو باید هرشب ترجیحا سر یه ساعت معین بخوری. مادرشوهرتون یه چیزی گفتن اصلا اونجوری تاثیر نداره. در ضمن ماه اول باید یه روش دیگه هم برا جلوگیری داشته باشی. عوارضش هم برا هرکس فرق میکنه یه مدت بخور ببین چه جوریه.

من چندسال پیش مصرف کردم خیلی اعصابم خورد میشد از سروصدا . الکی به بچه هام گیر میدادم که سر و صدا نکنن دیگه ولش کردم

روکین خیلییی مزخرفه رسما افسردگی میگیری و اصلا نمیتونی تکون بخوری از جات انقد بی حوصله میشی  ا ...

آخه شوهرم خوشش نمیاد از کاندوم داریم ولی اصلا استفاده نمیکنه 

من پنج ساله روکین میخورم خیلی راضیم

چجوری استفاده میکنی گلم میشه بگی؟؟؟من امشب خوردم اگ شوهرم اصرار کنه به رابطه ومحافظت نشده باشه باردار میشم یعنی؟؟؟؟ چیکار کنم اگ. رابطه محافظت نشده داشتم

آره آخه داروخونه اینو بهم داد مشاوره کرد اول بعدش گفت روکین بهتزه

مارلین من مصرف میکردم لکه بینی گرفتم کلا تا پریود بعدی خونریزی قطع نشد. هر قرصی به هر کسی نمیسازه

واای تمام عوارضشو داشتم😵‍💫😵‍💫 فراموشی گرفته بودم 

خخخ جدی من نه

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

من پنج ساله روکین میخورم خیلی راضیم

بینش استراحت میدی یا پیوسته میخوری؟چون من اصلا بچه نمیخوام سنم کمه ۲۳ سالمه و دانشجوم و کنکور ارشد دارم

پیوسته میخورم

مامام بهم گفت مشکلی نداره