بعد خانوم پرستار سرنگ یکم رفت تو دستش .سرنگ رو اوم. مایع ها رو گذاشت داخلش بعد سرش رو دراورد گفت رفته تو دستم عوضش کرد زد به من.احتمال ایدز هست؟
برای گم شدن همیشه نباید توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی تا خودت رو پیدا کنی...
من همش میترسم خون رفته باشه با اون مایع ها تو سرنگ
برای گم شدن همیشه نباید توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی تا خودت رو پیدا کنی...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب سوزن رو عوض گرده دیگه. دور ناف میزنی؟ اگه آره تو خونه بزن راحته.
این عضلانی بود .اخه رفت تو دستش ولی باهاش مایع ها رو پر کرده.موقع تزریق عوض کرد
کسی ک کادر درمان هر سال طب کار میدن و ازمایش ایدز و هپاتیت.
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
مایع رو که باهاش پر کردخون نرفته بالا؟قاطی مایع بشه؟