بعد خانوم پرستار سرنگ یکم رفت تو دستش .سرنگ رو اوم. مایع ها رو گذاشت داخلش بعد سرش رو دراورد گفت رفته تو دستم عوضش کرد زد به من.احتمال ایدز هست؟
برای گم شدن همیشه نباید توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی تا خودت رو پیدا کنی...
آره عزیزم،منم همینو میگم!تازه تمام بحث ما منوط به اینه که اون پرستاره بنده خدا واقعا ایدز داشته باشه ...
اخه اصلا گیرم داشته باشه. طرف شوهرش ایدز داشته با زنه رابطه هم داشته ممکنه زنه اصلا آلوده نشده باشه یا اگه شده باشه چندین مورد بوده که مادر هم ایدز داره ولی بچه سالمه پس این ۹ ماه چطوری تو شکم مادرش مونده و منتقل نشده؟ خصوصا جنینی که خونش مدام در ارتباط با خون مادره حالا این قضیه که چیز خاصی ندارع ولی بازم میگم محض اطمینان بعد ی هفته میتونه بره تست بده خیالشم راحت شه
[QUOTE=273487905]آره عزیزم،منم همینو میگم!تازه تمام بحث ما منوط به اینه که اون پرستاره بنده خدا واقعا ایدز داشته باشه ...[/QUOT
حسم میگه نداره😢چون از دوستم پرسبدم گفت عقد کرده.چون حتما تست داده قبلش
برای گم شدن همیشه نباید توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی تا خودت رو پیدا کنی...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ممکن نه مطمئن باش خونی نشده چون تا خون بیاد بیرون سرنگو کشیده سیستم عصبی تو این مواقع خیلی خیلی سریع ...
مرسی عزیزم 😘
من فکر کردم همین بره داخل خونی میشه.😢
مرسی عزیزم 😘 من فکر کردم همین بره داخل خونی میشه.😢
اگه زیاد فرو میکرد و نگه میداشت آره ولی ی خراش بوده فقط پوستو خراش داده که چیز خاصی نیس اون خونریزیم بخاطر التهاب خراش پوست بوده که با چند ثانیه تاخیر اومده بیرون مثل گرفتن تست قند و اینا که بدره خون میاد اصلا چیز نگران کننده ای نیس
اگه زیاد فرو میکرد و نگه میداشت آره ولی ی خراش بوده فقط پوستو خراش داده که چیز خاصی نیس اون خونریزی ...
دقیقاً همین بود.در همون حد رفت داخل😘😘😘😘😍فدات بشم که برام وقت گذاشتی
خدا خیرت بده منم منظورم همیناس،ولی شما ماشالا خیلی خوب توضیح میدی تایپ مبکنی من تنبلیم میاد😅درست می ...
مرسی عزیزم که برام وقت گذاشتی 😍😍خیالم راحت شد
اخه اصلا گیرم داشته باشه. طرف شوهرش ایدز داشته با زنه رابطه هم داشته ممکنه زنه اصلا آلوده نشده باشه ...
انشاالله برای انتقال جنین میرم تست میدم🙌
اره خب شما ی آزمایشگاهی هستی مثل من بیکار نیستی تنبلیت نیاد بایدم تنبلیت بیاد خسته کوفته ای خواهر من ...
این چه حرفیه عزیزم!دخترم بدخواب شده بود داشت نق میزد واس این نتونستم تایپ کنم یجورایی دستم بند شد اونجور گفت،ایشالا بهترینا واست پیش بیاد عزیزم و حسرت چیزی تو دلت نمونه هیچوقت♥️