2777
2789
عنوان

ایدز کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 57 پست
به شوهرمم میگم ...میگه امکان نداره چون سرنگو‌عوض کرد😭 ولی خب لاهاش مایع رو کشید بالا ....چه فرقی دا ...

ن گلم شما درست میگی تقصیر پرستاره چون وقتی رفته تو دستش حالا اگه با خون هم در تماس نبوده باشه حتی اگه ایدز هم نداشته باشه حتی اگه اصلا قبل از خونریزی زود سرنگون بیرون کشیده باشه و بعد خونریزی اتفاق افتاده باشه ب هرحال یسری میکروب و باکتری سر سوزن خورده از طریق دستش، که اونو کرده تو مایع امپول ینی باکتری رو وارد مایع آمپول کرده و بعدشم با پیستون سرنگ همه رو کشیده تو و تزریقض کرده ب شما و تازه یادش افتاده باید عوضش کنم که بیمار بهونه ای واس اعتراض نداشته باشه 😏موندم چ‌ کسایی پرستار میشن بخدا

آهااااااا!یعنی بعد اینکه سرسرنگ رفت تو دستش مایع تو شیشه رو‌کشید بالا بعد عوض کرد!!!خب عزیزم شما بای ...

بعدش خون اومد.

من خیلی خجالتیم روم نشد بگم .ولی میدونم دیگه زندگی ندارم از گریه 😭

چقد احتمال مریضی هست اینجوری؟

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ن گلم شما درست میگی تقصیر پرستاره چون وقتی رفته تو دستش حالا اگه با خون هم در تماس نبوده باشه حتی اگ ...

😭😭😭😭😭

دارم سکته میکنم.

از اونطرفم شوهرم دعوام میکنه چیه همش ناز میکنی😭

فقط کارت شده استرس😭

یعنی الان چیکار کنم؟؟؟؟

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...
ن گلم شما درست میگی تقصیر پرستاره چون وقتی رفته تو دستش حالا اگه با خون هم در تماس نبوده باشه حتی اگ ...

گلم امکان نداره با مایع قاطی شده باشه اثرش رفته باشه؟

تنها دلخوشیم اینه😭😢

بعدش خون اومد. من خیلی خجالتیم روم نشد بگم .ولی میدونم دیگه زندگی ندارم از گریه 😭 چقد احتمال مریض ...

ن عزیزم نگران نباش درسته پرستارها تو محیط پرخطری کار میکنن اما خودت میگی بعدش خون اومد بقول اون دوستمون عمقی فرو نکرده احتمالش زیر یک درصده ولی اگه دلت راضی نمیشه بذار ی هفته از روش بگذره برو تست بده خیالت راحت شه 

آهااااااا!یعنی بعد اینکه سرسرنگ رفت تو دستش مایع تو شیشه رو‌کشید بالا بعد عوض کرد!!!خب عزیزم شما بای ...

عریرم با مایع قاطی شده امکان از بین رفتن ویروس هست؟

ن عزیزم نگران نباش درسته پرستارها تو محیط پرخطری کار میکنن اما خودت میگی بعدش خون اومد بقول اون دوست ...

باید برم برای انتقال جنین تست بدم.ولی با این اتفاعانگیره انتقال جنین هم ندارم😭

گلم امکان نداره با مایع قاطی شده باشه اثرش رفته باشه؟ تنها دلخوشیم اینه😭😢

نه اگه اثر ویروس ایدز با مایع آمپولی اونم مثل ای وی اف از بین میرف تا الان واکسن ایدز کشف شده بود ینی همین مایع میشد واکسن ایدز درحالیکه هیچ راه درمانی ندارع ایدز و مطمئن باش ایدز روی سلول غیر زنده ای مثل پوست اصلا زنده نیس و فعالیت حیاتی نداره پس جای نگرانیم ندارع ولی اگه منظورتون اون باکتری های روی سطح پوست دست پرستار بوده به سر سوزن خورده و قاطی مایع شده که چیز جدی نیس مردم خودشون روزانه کلی باکتری وارد بدنشون میشه خودشون خبر ندارن سیستم ایمنی بدن خیلی قویتر از این حرفاست که با این چیزای کوچیک و غیرمهم درگیر شه 

عریرم با مایع قاطی شده امکان از بین رفتن ویروس هست؟

عزیزم چرا با خودت اینجور میکنی!من خودم آزمایشگاهی ام،بخدا اینقدر شده که من و همکارام  بعد نمونه گیری از بیمارا با سرنگشون خودمونو زخم و زیل کردیم و رفته تو دست و بالمون!پس اگه اینطوره که دور از جونت ما باید بریم بمیریم دیگه!نه عزیزم از اون لحاظ خیالت راحت باشه،نهایت  سرسرنگ  با باکتری  و میکروبای احتمالی سطح پوستش آلوده شده فقط که اونم مشکلی نیست!اینجوری که ایدز منتقل نمیشه!

نه اگه اثر ویروس ایدز با مایع آمپولی اونم مثل ای وی اف از بین میرف تا الان واکسن ایدز کشف شده بود ین ...

نه گلم باکتریای رو دستش نه ....میکروب تو بدنش .که با رفتن سرنگ داخل دستش مثل ایدز ...یا اینجوری خونی نمیشه؟

عزیزم چرا با خودت اینجور میکنی!من خودم آزمایشگاهی ام،بخدا اینقدر شده که من و همکارام  بعد نمونه ...

دقیقا چقد خوبه که ی ازمایشگاهی که خودش دیگه تو این کاره مهر تایید بزنه رو حرفم خیالت تخت باشه فوقش ی چنتا باکتری گوگولی بوده🤭

عزیزم چرا با خودت اینجور میکنی!من خودم آزمایشگاهی ام،بخدا اینقدر شده که من و همکارام  بعد نمونه ...

ممنون عزیزم.منتظر یه چیز امید دهنده ام😢🙌

پس ممکنه اسلا سر سرنگ خونی نشده باشه .درسته؟

ممنون عزیزم.منتظر یه چیز امید دهنده ام😢🙌 پس ممکنه اسلا سر سرنگ خونی نشده باشه .درسته؟

آره عزیزم،منم همینو میگم!تازه تمام بحث ما منوط به اینه که اون پرستاره بنده خدا واقعا ایدز داشته باشه!بنظرت چند درصد احتمال داره؟پس الکی روح و روان خودتو آزار نده!

نه گلم باکتریای رو دستش نه ....میکروب تو بدنش .که با رفتن سرنگ داخل دستش مثل ایدز ...یا اینجوری خونی ...

نه گفتم که ویروسی مثل ایدز روی پوست فعالیت زنده حیاتی ندارع خودتم میگی خون بعدا اومد ینی تا خون بیاد این سرنگو کشیده بیرون درضمن گفتم که همه خون ها آلوده نیستن این خانوم پرستار اگه ب ایدز مبتلا شده بود دیگه نمیومد سر کارش پس چجوری ملت اعتماد میکنن خون اهدا میکنن بهم دیگه احتمالش یک در هزار شایدم یک در میلیون باشه که شما از این طریق ب ایدز مبتلا بشید لابدم میآید میگید من بدشانسم اگه اون یک در میلیون سر من بیاد چی 😑درسته اشتباه از پرستار بوده ولی شما هم خیالت تخت باشه چیز جدی نیس منو که یبار سر سوزن سرم افتاد زمین همون برداشت با پنبه تمیز کرد دوباره زد بهم چی ☹️

ممنون عزیزم.منتظر یه چیز امید دهنده ام😢🙌 پس ممکنه اسلا سر سرنگ خونی نشده باشه .درسته؟

ممکن نه مطمئن باش خونی نشده چون تا خون بیاد بیرون سرنگو کشیده سیستم عصبی تو این مواقع خیلی خیلی سریعتر از جریان خون واکنش نشون میده بخاطر همین خون با فاصله زمانی چند ثانیه خارج میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز