سلام من الان نزدیک یک ساله اومدم تبریزم همسرم تبریزیه، فارسم کسایی که اومدن تبریز زندگی کردن چندین ساله چطوری دوست و رفیق پیدا کردن؟خیلی دوست دارم ارتباط برقرار کنم چندتا دوست پیدا کنم اما همش فکر میکنم نمیتونم یا من مشکل خاصی دارم
من اطراف لاله و ابوریحانم بیا دوست شیم ی دختر ۳ ساله دارم خدایی چطوز اشنا شدی از بندرعباس و ...
😂😂😂 این قصه آشنایی ما سر دراز داره از طریق محل کارم رفتم همایش همسرم اومده بود بندر اتفاقی دم در ازش سوالی کردم و بعدا گفت کار رزین و چوب اون موقع انجام میدادن نشون دادن و منم علاقه مند گفت فرداش داره برمیگرده شهرشون اما دیگه نرفت😂😂😂 منو اورد اینجا
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
😂😂باور میکنی من رسم و رسومی نیستم اما خب انگار بعضیاشون رسمای خاص دارن مثلا طبقه بالای من اطراف تبریزه بمن گفت اگه تازه عروسی ما رسم داریم که تازه عروسا نباید چهارماه همو ببینن اینجور حرفا، بعد تا یکسال اول از خانواده همسرم اصلا نیومدن پیشم جز تعداد محدود جمعا تو این یکسال ده بار شایدم کمتر، دقیق نمیدونم دوستان اهل تبریز باید بگن
دوست پیداکردن واقعا سخته ،منم همسرم هی میگفت تنها نمون من میرم سرکار چند روز نمیشم حداقل یکی باشه ،م ...
همسر منم همینو میگه اخه من قبلا کار میکردم کلا هیچوقت تو خونه دیده نمیشدم سختمه حقیقتش فعلا هم تصمیم به کار در حال حاضر ندارم خودم حنا فعلا میزنم نقش حنا خیلیا میگن برو جایی ارایشگاهی سالنی مشغول شو میگم فعلا نمیخوام کار کنم برای همین افسردگی میگیرم کدوم سمتشی مگه؟