2789
عنوان

تبریز زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 160 پست
کجای تبریزی بیاخودم رفیقت بشم

انشا… که خانمی دیگه😂😂😂 من سمت پاستور جدیدم والا دق کردم خانواده همسرمم خوبنا اما خب یکسری اخلاقیات بخصوص دارن اخلاق من جور در نمیاد مثلا برم بیرون باهاشون، زیاد اهل بیرون رفتن نیستند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پاستور جدید حلمه در بندی میگن بهش

حیف دوریم خودمم دوست میشدم باهات

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

اخی عزیزم منم اهل تبریزم بخاطر همسرم اومدم تهران کسی رو ندارم ولی دلمم نمیخواد با کسی رفیق شم اینجا.چندتا رفیق از دوران دانشگاه دارم همونا کافیه برام ولی مردم تبریز اگه بفهمن غریبه ای باهات رفیق میشن عزیزم  .اتفاقا نزدیکای ماهستی خونه مادریم مامان منم خونه اش چهارراه مارالانه سمت لوستر فروشیا اگه تبریز  بودم رفیق میشدیم باهم🤗🤗🤗

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
اها 

اره خانواده همسرم ولیعصری هستند اما من اینجا شبیه بندر شلوغ بود دوست داشتم با اینکه از خیلیا شنیدم میگن محله بدیه اما من خیلی حساسم اما واقعا خیلی بافرهنگن مخصوصا مغازه داراشون

ببین عزیزم من خودم ترکم حالا همرو نمیگما ولی اکثرا خیلی دیر صمیمی میشیم با بقیه  حالا تو باشگا ...

اره دقت کردم خصوصیات خاصی دارن انگار حالا ما کلا جنوبیا خیلی خود جوشیم و خونگرم 

اره خانواده همسرم ولیعصری هستند اما من اینجا شبیه بندر شلوغ بود دوست داشتم با اینکه از خیلیا شنیدم م ...

سالی چند بار میری به شهرتون خییییییلی فاصله دارین

برای ظهور آقا امام زمان صلوات🥰🤲🙏
منم با یکی آشنا شدم تبریزی هست سختمه بیام اونجا راضیش میکنم بیاد شهر من

تبریز شهر خوبیه اما خب یکسری فرهنگای خاص خودشونو دارند و یکم حالا من هنوز نتونستم دوستی پیدا کنم

اره دقت کردم خصوصیات خاصی دارن انگار حالا ما کلا جنوبیا خیلی خود جوشیم و خونگرم 

اره نه اینکه با کسی دوست نشیما نه دیر صمیمی میشیم ولی خیلی شوخیم کلا 

حالا ایشالله شما هم یه دوست پیدا کنی در بیای از تنهایی عزیزم🥰

اخی عزیزم منم اهل تبریزم بخاطر همسرم اومدم تهران کسی رو ندارم ولی دلمم نمیخواد با کسی رفیق شم اینجا. ...

فدات عزیزمی، اینجارو دوست دارم مثل بندرعباس میمونه شلوغه و پر جنب و جوش… اره خب منم رفیقای جنوبیم هست اما خب گاهی لازمه یکی دوتا دوست آدم داشته باشه اینجا