2789
عنوان

تبریز زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 160 پست

دوست پیداکردن واقعا سخته ،منم همسرم هی میگفت تنها نمون من میرم سرکار چند روز نمیشم حداقل یکی باشه ،مجبور شدم 😂 درکل تنها موندنو بیشتر دوست دارم

پاستور محله خیلی خوبیه همشون تبریزیای اصیلن ولی به ما خیلییییی زیاد دوره

من اطراف لاله و ابوریحانم بیا دوست شیم ی دختر ۳ ساله دارم   خدایی چطوز اشنا شدی از بندرعباس و ...

😂😂😂 این قصه آشنایی ما سر دراز داره از طریق محل کارم رفتم همایش همسرم اومده بود بندر اتفاقی دم در ازش سوالی کردم و بعدا گفت کار رزین و چوب اون موقع انجام میدادن نشون دادن و منم علاقه مند گفت فرداش داره برمیگرده شهرشون اما دیگه نرفت😂😂😂 منو اورد اینجا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رسم و رسوم عروسی چجوریه من بلد نیستم 

😂😂باور میکنی من رسم و رسومی نیستم اما خب انگار بعضیاشون رسمای خاص دارن مثلا طبقه بالای من اطراف تبریزه بمن گفت اگه تازه عروسی ما رسم داریم که تازه عروسا نباید چهارماه همو ببینن اینجور حرفا، بعد تا یکسال اول از خانواده همسرم اصلا نیومدن پیشم جز تعداد محدود جمعا تو این یکسال ده بار شایدم کمتر، دقیق نمیدونم دوستان اهل تبریز باید بگن

اره خانواده همسرم ولیعصری هستند اما من اینجا شبیه بندر شلوغ بود دوست داشتم با اینکه از خیلیا شنیدم م ...

عزیزم تبریز خیلی شهر خوبیه ‌‌مردمشون هم خیلی خونگرمن.  

الهی گاهی نگاهی...

😂😂باور میکنی من رسم و رسومی نیستم اما خب انگار بعضیاشون رسمای خاص دارن مثلا طبقه بالای من اطراف تب ...

منظورم برای جهیزیه و عروسی گرفتن و ...

مرسی که با حوصله پاسخ میدید🌷❤

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
دوست پیداکردن واقعا سخته ،منم همسرم هی میگفت تنها نمون من میرم سرکار چند روز نمیشم حداقل یکی باشه ،م ...

همسر منم همینو میگه اخه من قبلا کار میکردم کلا هیچوقت تو خونه دیده نمیشدم سختمه حقیقتش فعلا هم تصمیم به کار در حال حاضر ندارم خودم حنا فعلا میزنم نقش حنا خیلیا میگن برو جایی ارایشگاهی سالنی مشغول شو میگم فعلا نمیخوام کار کنم برای همین افسردگی میگیرم کدوم سمتشی مگه؟