2789
عنوان

تبریز زندگی

3466 بازدید | 160 پست

سلام من الان نزدیک یک ساله اومدم تبریزم همسرم تبریزیه، فارسم کسایی که اومدن تبریز زندگی کردن چندین ساله چطوری دوست و رفیق پیدا کردن؟خیلی دوست دارم ارتباط برقرار کنم چندتا دوست پیدا کنم اما همش فکر میکنم نمیتونم یا من مشکل خاصی دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو همسایه هاتون خانوم همسن و سال خودت نیست؟ منم شهر همسرمم و با یکی دوتا از همسایه ها سلام علیک دار ...

نه همسایمون اصلا نیستن اخر وقت میان یک دونه همسایه دارم خونه دو طبقس! عه بسلامتی کدوم شهر؟

برو باشگاهی کلاسی چیزی. بچه دارم که بشه با مامانای دوست بچتم ارتباط برقرار میکنی

فعلا که قصد بچه دار شدن ندارم با این وضعیت یکم اروم بشه هنوز زوده! انفاقا تو فکر باشگاه و کلاس هستم اما نمیدونم کجا برم خوبه 

فعلا که قصد بچه دار شدن ندارم با این وضعیت یکم اروم بشه هنوز زوده! انفاقا تو فکر باشگاه و کلاس هستم ...

کدوم طرفین

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق