2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 107 پست
پریود نشدی از ترس یه وقت  البته دیگ پاره شده ها - اگر یواش انجام دادین و با شدت نبوده جای دیگه ...

ن پنج روزع ک از پریود تموم شدم 

اونم یواش یواش انجام میداد ولی من بدنم منقبض بودو کلا رو ویبره بودم لرز داشتم افتضااااح

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من شب اول عقدم بود شوهرم اصلا ملاحظه نکرد ساعت شش عصر عقد کردیم ۱ شب به فنا داد منو هر وقت یاد اون شب میوفتم تا ناکجا ابادم تیر میکشه بحث درد اینا بکنار از خجالت خیلی اذیت شدم ازدواجمونم سنتی 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
😂😂خدا نکشتت ترکیدم از خنده  پس خوشبختم توهم مث منی استرسی و تو اون مورد ترسو

دست خودم نبود من سنم کم بوده باز شما خوبی ولی آموزش بی تاثیر نیست حالا بزار یه چیز دیگه هم بگم بخندی همسرم تو دوران عقد اصرار داشت دخ ل از پشت باشه انقدر من دور از جونت ن ف ه م بودم میگفتم نه پاره میشه و خنگی بیش نبودم😄

دست خودم نبود من سنم کم بوده باز شما خوبی ولی آموزش بی تاثیر نیست حالا بزار یه چیز دیگه هم بگم بخندی ...

😂😂😂😂😂😂عزیزمممم 

چه خاطره های خنده داری داشتین خوشبخت شی الهی

ن پنج روزع ک از پریود تموم شدم  اونم یواش یواش انجام میداد ولی من بدنم منقبض بودو کلا رو ویبره ...

ای جانم مثل من حالا من خودم ریزه میزم ولی شوهرم هیکلی با تو خوب بوده خجالت اینا نداشتی حداقل چند ماه عقد بودی خیلی راحت بودی ولی من اذیت شدم یه دفعه ای با یه مرد تنها شی وهمچین اتفاقی بیفته وای واویلا دستش بهم خورد که بغلم کنه اینقد بدنم داغ شده بود بهم گفته خوبی انگار تب داری

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

برای من خیلی تجربه‌ی وحشتناکی بود تا سه ماه بعد از عروسی از ترس نمی ذاشتم همسرم بهم دست بزنه بعدش رفتم دکتر کلی ژل و روان کننده نوشت با این وجود بدترین شب عمرم بود تا صبح درد داشتم و البته خونریزی زیاد و نکته‌ی تلخ ماجرا این بود که خانواده همسرم فکر میکردم من اوپن هستم چون چند سال با پسرشون دوست بودم وقتی متوجه جریان شدند گفتند ما رو حلال کن!!! کافر همه را به کیش خود پندارد! 

ای جانم مثل من حالا من خودم ریزه میزم ولی شوهرم هیکلی با تو خوب بوده خجالت اینا نداشتی حداقل چند ماه ...

ن ما خیلی وقته باهم اشنایی داریم و کاملا راحتیم 

ولی اوایل خیلییی اب میشدم از خجالت

اصلا فکرشم نمیکردم شوهرم این کارو بکنه یه قیافه سر سنگین مذهبی یقه بسته ای داش که نگو با خودم میگفتم این هیچ چی بلد نیس اخه من کلا خیلی شاد بودم همه رو اذیت میکردم وبا عمه خاله هام راحتیم از این جور حرفها زیاد میزدیم بعد که خواستم با شوهرم ازدواج منم عمم گفت نکن حیف میشی تو خیلی شری اون خیلی اروم بخدا قصدم تعریف کردن از خودم نیس ولی همه میگن خیلی خوشکلم حتی سر عقد پسر داییم گفت حروم میشی بکش کنار در صورتی که شوهرم خوش هیکل وقیافش خوبه نمیدونم چرا بهم اینجوری میگفتن حالا خلاصه بگذریم شب عقد شوهرم میگفت خانم به این خوشکلی حیف نیس بدنشو زیر این همه لباس قایم کنه من خر همش سرم پایین اونم هی چرت میگفت صورتم از خجالت قرمز شده بود .

بخدا بعضی موقع ها یادم نیفته ب خودم فش میدم عجب خری بودم من 😑😑😑هیچ نگفتم کمرم درد می‌کنه فلان جام ...

😒😂😂

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
😒😂😂

بیخیال مثلا ما که ناز کردیم چی شد شوهرم میدید اذیت میشم ولی بازم کارخودشو میکرد من درد میکشیدم تو رابطه اون بهش بیشتر میچسبید یبارم گفت وقتی تو رابطه درد داری یا اذیت میشی بهتر تحریک میشم وبهم بیشتر میچسبه وتو رابطه اصلان به دردام توجه نمیکنه ولی بعدش میاد معذرت خواهی که دست خودم نیس خیلی ادم خوبیه با ایمانه منطقیه با ادبه ولی تو رابطه مشکل داره هیچی نمیفهمه 

بیخیال مثلا ما که ناز کردیم چی شد شوهرم میدید اذیت میشم ولی بازم کارخودشو میکرد من درد میکشیدم تو را ...

فک کنم اکثر مردا اینجورن

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
ن دیشب بعد کلی دعوا و گریه با چقد استرسو اعصاب خوردی اولین دخولو انجام دادیم از دیشب ی نوار گذاشتم ن ...

باید بار اولو آروم میرفتید 

خیلی آروم الانم اگر خوب نشدی برو دکتر ببین چیه 

زخم باشی عفونتش خطرناکه

ولی طبیعیه تا چند روز هربار خون کم میاد و چند روزم درد داری ولی نه درد کشنده 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه