2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 107 پست

زهرا جان عزیزم دقیقا منم همین مشکل تورو داشتم 20سالم بود ازدواج کردم. تا یک ماه بعد عروسی دختر بودم از بس میترسیدم. و تلاش میکردیم و نمیشد . 

آخر رفتم دکتر. بهم پیشنهاد داد فیلم های برانگیزاننده ببینم ‌‌وخوب باید بگم خیلی خوب بود و کمکم کرد 

چقدر دوس داشتم منم این جوری بشم ناز کنم 😑😑 ولی نشد اصلا

😂😂😂😂 منم نتونستم ناز کنم🤣

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ینی الان شما میگین پردم هنوز پاره نشده؟

عزیزم پارگی هایمن اصلا انقد خونریزی نداره هایمن خود من کاملا بدون خونریزی بود چون‌امادگی رابژه رو‌داشتم پرده شما هم صد در صد پاره شد با اولین دخول

حتما برید دکتر و ویزیت بشید من هم تا مدت ها خونریزی و درد و داشتم همش حس این و داشتم که موقع دخول به ...

پردتون پاره شده بود ک درد میکشیدین یا درد چی بود؟ 

بعدش چی شد؟

خیلی سعی کرد تحریکم کنه منم ب جای تحریک فقط گریه میکردم و بخدا چهار ساعت کلا پاهام لرزید از ترس  ...

احتمالا منقبض بودی. برای شروع دفعات بعد بهش نه نگو. بگو تا هر جا که تونستم بعد تمومش کنید تا دفعات بعد کم کم پیش برید. اینطور اونم حواسش رو میده و همکاری می کنه. 

اسی منم مث تو بودم تا چند روز اصلا نمیتونستم بشینم کج میشستم دستشویی نمیتونستم برم شکمم درد داش رون پاهامم هم همش مسکن میخوردم تا سه چهار بار رابطه با درد داشتم بعد خوب شد من از خجالت واسترس اصلا تحریک نمیشدم وکلا بدنم قفل بود شوهرم گفت باشه نمیبرم داخل ولی کلک زد بهم منم بعدش مث چی عر زدم از درد از خجالت مردم شوهرمم پرو 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
عزیزم پارگی هایمن اصلا انقد خونریزی نداره هایمن خود من کاملا بدون خونریزی بود چون‌امادگی رابژه رو‌دا ...

اخه از دیشب نصف نوار پر شدع اونم خیلی کمرنگ 

باشه انشاللع ک پارع شده باشه چون نمخوام اونهمه استرس دوبارع تکراربشع

پردتون پاره شده بود ک درد میکشیدین یا درد چی بود؟  بعدش چی شد؟

نوع پرده مهمه بله بخاطر اونه که درد و خونریزی اتفاق میوفته یه حالتی زخم هم میشه ولی نگران نباش ویزیت شو چیزی نباشه میگذره 😘

نوع پرده مهمه بله بخاطر اونه که درد و خونریزی اتفاق میوفته یه حالتی زخم هم میشه ولی نگران نباش ویزیت ...

باز آفرین به شما تمومش کردی من وسط کار زنگ زدم از یکی از اقوام سوال بپرسم که چرا انگار سر گوسفندو بریدن همه جا کثیف شدش ...میگفتم نمیخوام و گریه میکردم اونم میگفت بزار تموم شه 🤐

زهرا جان عزیزم دقیقا منم همین مشکل تورو داشتم 20سالم بود ازدواج کردم. تا یک ماه بعد عروسی دختر بودم ...

منم بیس سالمه باشه حتما نگا مبکنم ولی چون میدونم قراره چع اتفاقی بیفته😂باعث میشه نتونم تحریک شم و کلا بدنم قفل میکته و منقبض میشه

😂😂😂😂 منم نتونستم ناز کنم🤣

بخدا بعضی موقع ها یادم نیفته ب خودم فش میدم عجب خری بودم من 😑😑😑هیچ نگفتم کمرم درد می‌کنه فلان جام اینجوریه 

ب خودم می‌بالیدم 😑😑درسته هیچ دردی نبود اصلا ولی بازم میگم کاش الکی ناز میکردم شوهرمم هیچ نگفت ی خوراکی چیزی بگیرم 

باز آفرین به شما تمومش کردی من وسط کار زنگ زدم از یکی از اقوام سوال بپرسم که چرا انگار سر گوسفندو بر ...

😂😂خدا نکشتت ترکیدم از خنده 

پس خوشبختم توهم مث منی استرسی و تو اون مورد ترسو