2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 107 پست
خیلی سعی کرد تحریکم کنه منم ب جای تحریک فقط گریه میکردم و بخدا چهار ساعت کلا پاهام لرزید از ترس  ...

یسری ولی خیلی کم مثل شما هستن .اصلن دیگ رابطه تا سه روز نداشته باش تا زخمات خوب بشن .وگرنه باعث مشکل میشه .تا خونریزیت کامل قطع نشده منتظر بمون .

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن دیشب بعد کلی دعوا و گریه با چقد استرسو اعصاب خوردی اولین دخولو انجام دادیم از دیشب ی نوار گذاشتم ن ...

چون‌امادگی رابطه رو نداشتی و به خوبی تحریک نشدی باعث خونریزی و‌زخم شده ی چند‌روز صبر‌کت رحم خودش خودشو ترمیم میکنه

بله عزیزم. من همینجوری بودم... البته مال من ضخیم بود و پاره نمیشد... وقتیم پاره شد انقدر درد گرفت که آرزوی مرگ کردم و خون اومد اندازه کف دست ریخت روی تشک... از دو هفته اول تا یک ماه اول درد داری بعدش دیگه خوب میشی

خیلی سعی کرد تحریکم کنه منم ب جای تحریک فقط گریه میکردم و بخدا چهار ساعت کلا پاهام لرزید از ترس  ...

پریود نشدی از ترس یه وقت  البته دیگ پاره شده ها - اگر یواش انجام دادین و با شدت نبوده جای دیگه ات چیزی نشده نگران نباش 

منم دعواگریه همت چیشو داشتم جزخون تواین یه مورد شانس اوردم

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

حتما برید دکتر و ویزیت بشید من هم تا مدت ها خونریزی و درد و داشتم همش حس این و داشتم که موقع دخول به یه چیزی گیر میکنه و اذیت میکنه انقدر خونریزیم بد بود دکتر گفت ادامه پیدا کرد بیا پیشم 

مال منو،مامانم گفت دیدی دردت غیر طبیعیه و تحمل نداری دیگه ادامه نده پرده برداشته شده اونموقع ،منم همینکارو کردم ،لباس زیرمو پوشیدم ،صبح روز بعدش ،توی لبای زیرم مثل وقتی که لک میبینی بعد مریضی اندازه چندتا قطره لک داشتم ،بماند که منم دوهفته از ترس وسط کار جلو شوهرمو میگرفتم،شما برداشته شده ولی فکر کنم یکم شدید بوده خونریزی افتادی،برو دکتر معاینت کنه خب اگه سوزش داری خیلی،بماند که منم تا چندماه با درد بود رابطم