2789
عنوان

متاهلا

1620 بازدید | 107 پست

با اولین دخول دچار خونریزی شدم و بشدت دلم درد میکنه ایا این خونریزی نشانه پاره شدن پرده هایمنه یا نشانه دیگه ای دارع

و چه دردی و تا چندروز خونریزی طبیعی است 

هرکس یه مدل .من اینجور نبودم .الان یعنی بازم خونریزی داری 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هرکس یه مدل .من اینجور نبودم .الان یعنی بازم خونریزی داری 

ن دیشب بعد کلی دعوا و گریه با چقد استرسو اعصاب خوردی اولین دخولو انجام دادیم از دیشب ی نوار گذاشتم نصفش خون شده ب شدت هم دلم میپیچه و جای دخول سوزش داره 

بنظر شما پردم پاره شده یا ی جای دیگه زخم شده؟

بنظر شما الان مال من پاره شده یا نه  خیلی نگرانم لطغا کسی اطلاعی داره بهم کمک کنه

حتما شده که خون اومده

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
ن دیشب بعد کلی دعوا و گریه با چقد استرسو اعصاب خوردی اولین دخولو انجام دادیم از دیشب ی نوار گذاشتم ن ...

وا چقد اشتباه کرده این باعث تنفر میشه .حتما پرده ذخیم بوده حتی یسری میرن دکتر .نه جای دیگت مشکل نداره نترس .از همون بوده برا یسری نازک ولی برا یسری این جوری 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

حتما شده که خون اومده

اخه دردش مث درد پریوذع میگم نکنه دیواره رحمم یا اون کناره ها زخم شده باشه؟

دردش دل پیچه و پادردو سوزش جای دخوله اینا ینی پاره شدع؟

خونریزی تا چندروز ادامع داشته باشه طبیعیه

اخه دردش مث درد پریوذع میگم نکنه دیواره رحمم یا اون کناره ها زخم شده باشه؟ دردش دل پیچه و پادردو سو ...

والا مال من اینجوری نشده اطلاعی ندارم ن درد داشتم ن خونریزی

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
وا چقد اشتباه کرده این باعث تنفر میشه .حتما پرده ذخیم بوده حتی یسری میرن دکتر .نه جای دیگت مشکل نداد ...

خیلی سعی کرد تحریکم کنه منم ب جای تحریک فقط گریه میکردم و بخدا چهار ساعت کلا پاهام لرزید از ترس 

و باعث میشد هی مانعش بشمو اخر باعث شد دعوا کنیم 

ولی خوشبختانه تا اخر رفتیم اما الان خیلیی درد دارم 

بعد چندروز خونریری طبیعیه و اینکه دومین دخولم مث این اولی باعث درد میشه؟

ن دیشب بعد کلی دعوا و گریه با چقد استرسو اعصاب خوردی اولین دخولو انجام دادیم از دیشب ی نوار گذاشتم ن ...

منم مثل شما بودم.طوری دلم درد میکرد ترسیده بودم تا چهل روز پد گذاشتم میگفتم پریودم.بعد دو سه روز دلم خوب شد ولی ترسیده بودم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴