چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
۱۰۰ درصد مردا دقیقا ۱۰۰ درصد اینجوری ان اولش فقط ادای دلسوزا رو درمیارن توی رابطه خنگ و خل می ...
دقیقا ببین من شوهرم اینقد دست به خیره اهل نماز شب وروزه مستحبی تو کارای خونه کمکم میکنه اینقد مهربونه یبار دستم بریده بود اینقد دعوام کرد چرا حواست به خودت نیس کلا دوس نداره شوهرم بخاطر کارای خونه اسیبی ببینم من دست پاچلف دایم زمین میخورم رو سرامیکا خخخخ ولی با این همه حسن خوب تو رابطه اذیتم میکنه درس بشو هم نیس جالب اینه بعدش میگه اصلا دست خودم نیس ببخشین اخه من همه رابطه هام درد دارم
ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
ن دیشب بعد کلی دعوا و گریه با چقد استرسو اعصاب خوردی اولین دخولو انجام دادیم از دیشب ی نوار گذاشتم ن ...
وای پس همونه دیگ بخاطر استرس شدید واژنت خشک بوده واژنت امادگی نداشته یهو ک دخول انجام شده باعث شده خونریزی کنی در اصل وقتی معاشقه کنی و اماده باشی واژن خیس باشه دیگ ن درد زیاد نه خونریزی داره