2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 107 پست
برو بگو اولین رابطه ام بوده خونریزیم زیاد معاینه ات میکنه دیگه دکتر زنان برو...اره عزیزم سعی کن بااب ...

من همینجوریشم تنبلی تخمدان دارم😭😭

اخه میگن اک تا س روز فطع نشد برو دکتر نظر شما چیه من دیشب این کارو کردیم فردا برم یا دوروزم صبرکنم

راستی عذرمخوام تو دستشویی چی؟از دستمال استفاده کنم با اب 

اخه من تو پریودیمم تا چهار روز از اب استفاده نمیکنم الانم میترسم اب بخوره بدنم سردی بگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ولی چه کار کنم از بعد از اون روز دقیقا یک ساله ترس افتاده بهم و هر بار بدنم می‌لرزه و ترس دارم و جیغ ...

عذرمخوام 

ینی بعد ی سال بازم هی دخول درد دارین شما؟

عذرمخوام  ینی بعد ی سال بازم هی دخول درد دارین شما؟

نه اصلا درد ندارم ..نمیدونم چرا این ترس رخنه کرده تو وجودم اگه باز درد داشتم میگفتم مشکلم پرده ..من نه اولش درد داشتم نه الان ..ولی نمیدونم چرا برا شروعش اینقدر ترس دارم 

نه اصلا درد ندارم ..نمیدونم چرا این ترس رخنه کرده تو وجودم اگه باز درد داشتم میگفتم مشکلم پرده ..من ...

خوشبحالتون درد ندارین

این استرسم بزارین کنار برین حالشو ببرین

البته من هی برام سواله ک با وجود این دردا ایا واقعا لذتی هم داره برام سواله واقعا وقتی درد داره چطوری میشه لذتم بکشی

خوشبحالتون درد ندارین این استرسم بزارین کنار برین حالشو ببرین البته من هی برام سواله ک با وجود این ...

دقیقا برا منم سواله من که درد ندارم چرا لذتی اصلا نمی‌برم ..جز اقدام برای بارداری استفاده نکردم ..