2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم کلاس اوله پارسال تا ۱۱ هم میخوابیدم باید برنامه ریزی کنی شبا زود بخوابی من چون بچه کوچیکم د ...

خیلی سخته تا یکیو از اب و گل در میاری دومی شروع میشه الان ک اینو کفتی یاد این افتادم ک شوهرم گیر داده سال دیگ دومی رو بیاریم اوووف 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
من همیشه شام که میزارم زیاد درس میکنم‌ناهارمون بمونه ...اکه اکه یه وقتی نموند نیمرو املتی البته کم پ ...

چه خوب فکر کردم فقط من اینجوری ام😂منم ۵ساله ازدواج کردم اصلا صبح نتونستم پاشم وایسم پای گاز😑

خیلی سخته تا یکیو از اب و گل در میاری دومی شروع میشه الان ک اینو کفتی یاد این افتادم ک شوهرم گیر داد ...

خیلی سخته😭بخدا تازه راحت شده بودما ، الان عمل بینی کردم باید استراحت کنم پسرم همش آویزونمه دو ساعت دیگه دخترم بیاد درسای اونو باید باهاش کار کنم

عزیزم سوخاریش کن،اول با ادویه و آبلیمو مزه دارش کن،بعد بزن تو آرد و تخم مرغ و سوخاری،اینطوری با سیب ...

سوخاری هم خوبه. اتفاقا پودر جدید که گرفتم خیلی طعم خوبی داره

خدایا مرسی  
خیلی سخته😭بخدا تازه راحت شده بودما ، الان عمل بینی کردم باید استراحت کنم پسرم همش آویزونمه دو ساعت ...

وای چ شرایط سختی بینی عمل کردی کاش صب میکردی با اینک ی دونه دارم قشنگ حسو حالتو میفهمم بچه داری اعصاب میخاد خدا بهت کمک کنه 😭

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
وای چ شرایط سختی بینی عمل کردی کاش صب میکردی با اینک ی دونه دارم قشنگ حسو حالتو میفهمم بچه داری اعصا ...

مرسی مهربون❤️چند سال بود میخواستم عمل کنم هی میگفتم اگه باردار شم ورم کنه خراب بشه چی،دیگه قصد بارداری ندارم فکر میکردم پسرمم همکاری کنه ولی از وقتی منو دیده که حالم بده بدتر بهم چسبیده نمیذاره کسی ببرتش دستشویی یا حتی بهش آب بده میگه فقط مامانم

دغدغه منم همین بود... اصا بخاطر برگ مو منتظر بهارم😅😅

میتونی برگ هارو بزاری فریزر اونوقت توزمستونم میتونی استفاده کنی من تو فریزر یه عالمه برگ دارم 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲