2777
2789
وقتي يخچالت پر باشه كه مشكلي نيست بديختي اونجاست كه مواد غذايي نداشته باشي و فكر كني چي ميتوني درست ...

اتفاقا برای من برعکسه. وقتی کم باشه میدونم فقط دو یا سه راه دارم دیگه... ولی وقتی همه چیز هست بیشتر گیج میشم. انگار به هرچی فکر میکنم دلم یه چیز متنوع تر میخواد

خدایا مرسی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دخترم سال دیگ بره مدرسه فک کنم مث شما شم مگر اینک اون موقع خابم درست شه

دختر منم کلاس اوله پارسال تا ۱۱ هم میخوابیدم باید برنامه ریزی کنی شبا زود بخوابی من چون بچه کوچیکم دارم هرکاری میکنم بازم نمیشه زود بخوابم

ماهی دارم. ولی چندوقته سرخ میکنم طمعش برام تکراری شده. شما چه مدلی درست میکنید؟  

من میزارم تو فر ،گریل بالاشو روشن میکنم کامل برشته میشه عالیه با برنج وسیب زمینی سرخ کرده میخوریم

خدایا تقاصمو بگیر امین

عزیزم سوخاریش کن،اول با ادویه و آبلیمو مزه دارش کن،بعد بزن تو آرد و تخم مرغ و سوخاری،اینطوری با سیب زمینی سرخ کرده و نون هم میشه خورد و ترد و لذیذ میشه

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  

ماهی بزار تو آبلیمو سیر و پیاز و نمک فلفل زردچوبه پودر سیر نیم ساعت بمونه بعد آبکش کن ابش گرفته شه ارد رو نمک زردچوبه فلفل بزن ماهی بزن توش سرخ کن یا میتونی کباب کنی ک دیگه نیازی ب ارد نیس

[QUOTE=273157920]خدایی همش بیشترش پلویی شد چاق نمیشید 😂😂[/QUOTوالا من تو هفت روز ،شش روزشو برنج می ...

منم همش جلو خودمو میگیرم اصلا لذت غذا تو دلم میمونه کاش میشد هرچی خورد چاق نشد 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

از دیشب مرغ گذاشتم تو مواد 

امروز نمیدونم میخوام چه بلایی سرش بیارم😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.