2777
2789
عنوان

بچه ها کمک😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 38 پست

سلام عزیزم 

من تجربه هفت سال خوابگاهی بودنم رو برات می گم اول اینکه معمولا ترم اول دست خود ادم نیست اتاقش رو انتخاب کنه پس نگران نباش برا بیشتر افراد اینطوره.دوم اینکه به اندازه مو های سرت ادم میبینی به هیچکی راحت اعتماد نکن نه که دوست نشو اعتماد نکن منظورم اینه .همه جور دختری خواهی دید دوقطبی و...این وسط وظیفه تو اینه هم جنساتو پیدا کنی با دخترا تعامل کن موقع گرفتن غذا خوش و بش کن با همکلاسیات گرم بگیر با بچه های بسیج(موقع ما خیلی کوول بودن)بیرون برو کم کم برای ترم دیگه هم اتاقی خوب گیرت میاد که کلی هم باهاشون خاطره خواهی ساخت.حتما هم نباید هم ترمیت باشن.برا درس خوندن هم برو سالن مطالعه 

من کلا اجتماعی بودن .رشته منم رشته سخت و تاپی بود توی علوم پزشکی ولی جو گیر نشو فانننننن بگیر همه چی رو .تو قراره کلی خوش بگذرونی کلی کافه بری با دوستات و...اولش تنها میرفتم ولی بعد از ترم یک با دوستای جدیدم رفتن.

یادمه بار اول که رفتم توی اتاق هم کلاسیام(من با اونا هم اتاق نبودم)یه واژه هایی می گفتن که کرک و پرم ریخته بود اومدم بیرون گرررریه زنگ زدم مامانم که چقد اینا بیتربیتن.😄ولی ترم اخر خودم رو باس میگرفتن از بس واژه های رکیک می گفتم🤣واسشم ناراحت نیستم چون قراره چهارسال یا بیشتر از زندگی لذت ببریم و بزرگ شیم البته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم خوابگاه همینه هزار جور ادم هست هزارمدلن دیگ هرکی یه مدله اگ میخاهی دق نکنی باید خودتو بزنی ...

بخدا سخته بی خیالی

یادم ندادن توی این همه سال

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

اخی عزیزم خوابگاه همینه هزار جور ادم هست هزارمدلن دیگ هرکی یه مدله اگ میخاهی دق نکنی باید خودتو بزنی ...

دقیقا

انواع آدمای مختلف با انواع فرهنگ ها هست و من فکر میکنم این یک ماه تجربه خوبی بود واسم

مرسی از نظرتون❤

توی خوابگاه قراره با آدم هایی زندگی کنید که خصوصیات کاملا متفاوتی دارن. بیخیال باش و کار خودتو بکن ی ...

جام رو عوض نکردم ولی یاد گرفتم تنهایی روی پای خودم وایسم و ممنون از نظرت💕

بمیرم برات،سعی کن یجوری اونجارو واسه خودت قابل تحمل دریت کنی

خدانکنه عزیزم 

بله من خیلی تلاش کردم توی این یک ماه و چیزای زیادی یاد گرفتم 

مرسی که وقت گذاشتین

تو تخت خواب و وسایل خودتو مرتب کن  کاری با اونا نداشته باش، شعورش رو ندارن که مسئولیت قبول کنن ...

دقیقا همین هایی که گفتین رو انجام دادم 

ممنونم از لطفتون✨

اگه میتونی باسرپرست حرف بزن اتاقتوعوض کن دلتنگی بعداز یه ماه درست میشه عادت میکنی برو سالن مطالعه ...

نه اتاقو عوض نکردم و واقعااااا درست میگین من دلتنگ بودم و هدفمو گم کرده بودم👌🏻🌹

من شهر خودم دانشجوعم از خوابگاه و اینا اصن سر در نمیارم.نمیشه عوض کنی اتاقتو؟

سلام عزیزم 

نه عوض نکردم شرایطو واسه خودم بهتر کردم با بی خیالی

سلام عزیزم  من تجربه هفت سال خوابگاهی بودنم رو برات می گم اول اینکه معمولا ترم اول دست خود ادم ...

چقدر توی این یک ماه این حرفتون که گفتین دختر دو قطبی می بینین هم توی سرم بود

و واقعااااا انواع آدم از سالم تا بیمارو میتونی ببینی و یاد بگیری که چه شکلی همزیستی کنی

ممنونم ❤❤