2777
2789
عنوان

ربوده شدن وسایل توسط جنیان

2043 بازدید | 35 پست

سلام،تاحالا واستون پیش اومده خانوما؟چیکار کردید؟

واسه من مدارکمو برداشتن کار هیچکس نیست قایم کرده بودم توی کشوم الان نیست مدتیه در به در دنبالشونم تااینکه مادر نامزدم بهم گفت کار از ما بهترونه…

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

پشمااام😱😨😨

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

منم دوستم جن داشت،  سید بود،  خودش همیشه میگفت دارم ما جدی نمیگرفتیم،  تا اینک ی شب تو خوابگاه کتابش گذاشت تو اتاقمون بعد دیگ کلااااااا نبود،  یکم پیشو گرفت بعد ک همه گفتن ما ندیدم گفت بیخیال کار همزادمه 

اخه‌‌چه فکریه میکنید؟من خودم بارها وسیله گم کردم عزیزم زشته دیگه براتون الان زمان مادر بزرگا ن ...

عزیزم من خودم اعتقادی نداشتم تااینکه مامان تعریف کرد.اینا وجود دارن حتی توی قران هم سوره جن هست.توی این دنیا جهان ماورای الطبیعه هم جزوی از حیاته

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
حلقه عقدم.  از دستم در آوردم گذاشتم روی میز. پسرمون ببرم حموم برگشتم دیدم نیس

چقکار کردی؟پیدا نکردی کلا؟

دیروز داشتم کیک می‌پختم قفسه وسایل کیک پزیم همیشه مرتب وسایل ها هم سر جاش ، هر چی دنبال سر ماسوره هام گشتم نبود ، کیک و تزئین کردم،  رفتم قالبمو بزارم سر جاش دیدم , سر ماسوره هام جلو در کابینت 

جاریم رفته بوده عکسهای منو شوهرم رو ریخته روی فلش ببره پرینت رنگی بگیره ببره پیش دعا نویس فلشش گم شده توی خونه 

برادرسوهرم به شوهرم گفت

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌