2777
2789
عنوان

ربوده شدن وسایل توسط جنیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 35 پست
بیخود نیست جهان سومین.چون زود باوریم.جن هم وجودداره ولی نه بدون تحقیق هر چی رو به اون بی خبرا نسبت ب ...

منم اعتقادی نداشتم عزیزم ولی مادرم تعریف میکرد وقتی من بچه بودم خونمون پر بود.خودش دیده بود بارها و غش کرده بود.بابامم تعریف میکرد.تا که از اون خونه رفته بودن و دیگه ندیده بودشون…

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
من با عذرخواهی از اسی ،حتی فک میکنم این تاپیک ها منظور داره.که یه عده حواسشون از اقتصاد بره طرف جن

شما بنظرم به اندازه طبیعی بدبین نیستی، پیش یک روانشناس برو حتما

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم روانشناسی خواندم.ارشد من نگفتم شما به عمد گفتین،ولی یه سری تاپیکها جهت داره.

عزیزم اکثریت کسایی که اینجان یسری خانوم خانه دارن که مشکلاتشون محدود به شخص خودشون و خونه هاشونه.در قید و بند اوضاع سیاسی و اقتصادی جهانم نیستن.

تاپیک منم کاملا مشخصه درباره چه موضوعیه.

عزیزم اکثریت کسایی که اینجان یسری خانوم خانه دارن که مشکلاتشون محدود به شخص خودشون و خونه هاشونه.در ...

گفتم منظورم شما نبودید.

ولی بازم میگم یه نفر مدارکت رو برداشته.دنبال جن نباش.

موفق باشی 

حقیقت داره مدال منم  فردن تویه کمد میزاشتم قفل میکردم خواستم ببرم طلا هاموبفروشم  همشون سرجاشون بودن فقط اون مدال مدل گل رزبود هرچقدر که دنبالش گشتم پیدا نشد

2790
2778
2791
2779
2792