2777
2789
والا کسایی که مشکل صفرا دارن باید حتما بادکتر مشورت کنن چون پایه این رژیم چربیه حدود ۷۰ درصد چربی ۲۵ ...

احسنت

منم مشکلم همینه

مرسی بازم♥️

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشگاه میرم. هرکی منو میبینه میگه هیکلت عالیه  ینی جز تاپ تنای باشگاهم ولی هیچ وقت از خود ...

آره منم هم قد شمام همون حدود ۶۹ ۷۰ بودم یه تایمی خیلی اوکی بود حالا باید یه ۱۲ کیلو بیام پایین بشم ۶۶ اینا

اللهم عجل لولیک الفرج :) 
آره منم هم قد شمام همون حدود ۶۹ ۷۰ بودم یه تایمی خیلی اوکی بود حالا باید یه ۱۲ کیلو بیام پایین بشم ۶ ...

عزیزم موفق باشی گلم♥️♥️😁

@کرانچی،آتشی  

هفته ای چند کیلو کم میشه؟؟؟

اگه برات زحمت نیست ،چون شما تجربه داشتین بیاین از فردا شروع کنیم به گرفتنش...تا ۷ روز

شما برنامه بدین هرروز ما هم انجام بدیم همگی با ورزش،،شب ها گزارش بدیم برای هم دیگه تا انرژی بگیریم...

سبز باش...!🌱✨🚶🏻‍♀️

اره رژیم خوبیه ولیییییییییی

مثل همه ی رژیمای دیگه احتیاج به مراقبت داره یعنی وقتی که کم کردیم نباید فکر کنیم به هدف رسیدیم تمام بعدش باید رژیم لو کرب بگیریم بعد هر سبک زندگیه دیگه و گرنه برمی گرده

@کرانچی،آتشی     هفته ای چند کیلو کم میشه؟؟؟ اگه برات زحمت نیست ،چون شما تجربه داشتین ب ...

آره موافقم

کاش برنامه بدن باهم شروع کنیم

من که دلو میزنم به دریا