2777
2789

سلام دوستان گلم  نمیدونم خودمو گول می زنم یا قوه قضاوتم و تحلیلم خوب کار نمی کنه یا ناخوداگاهم فریبم میده. من بعد سالها زندگی امروز نمیدونم زندگیم چیه چطوره  .نمیدونم کجای زندگیم زندگیم تا حالا بی ثمر بوده .کلا هیچی 

منظورم زندگی خانوادگییه . دو تا فرزند دارم که بزرگن

سلام این کانال من توی تلگرام و داخلش پادکست و وویس دربازه عزت نفس و کارما و زندگی و تنهایی میزارم

دوست داشتید وارد کانالم بشین مطمئنم بهتون کمک میکنه

https://t.me/zahraaaa7777mojezehttps://t.me/zahraaaa7777mojeze

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش کمکم کنید پرده ها از جلوی چشمام بره کنار

منم بعد از ۱۰سال زندگی و۲تابچه.الان ۱۰روزه رابطه نداشتیم.انگار هیچ نیاز عاطفی وجسمی بمن نداره.فقط حرف میزنم درحد نیاز

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم

من شاغلم کم توجهی های شوهرم رو خودم همیشه جبران کردم برای خودم و بچه هام .یعنی زیاد وابسته اش نبودم . اونم همیشه تو حاشیه زندگیم بوده.الان ولی بعد گذشت سالها و بزرگ شدن بچه ها و کمتر شدن مسیولییتهای خودم  دارم به بعضی موضوعات بیشتر فکر می کنم

اینکه شوهرم کم گذاشته تو زندگی . اینکه خیلی مسیولییتها بدوش خودم بوده .اینکه من واقعا کجای زندگیشم ا ...

خوب الان همسرت رو مقصر میدونی یا نه؟

خود شما میگی برات توی حاشیه بوده

دلیلش چیه الان به این فکرا افتادی؟

با احمق ها بحث نمیکنم   

واقعیت اینه که هرچقدر اون کم گذاشته من ازش بیشتر فاصله گرفتم و بیشتر متکی به خودم شدم .الان جایگاهمون تو زندگی معلوم نیست . واون تو اینهمه همه سال مسیولییتهاش رو کامل انجام نداده .ازاد و رها بوده دربند خانه و زن و بچه نبوده و همش دنبال شغل و کار خودش بوده هر وقت وقت می کرده به ما هم سرکی میزده

س

خوب الان همسرت رو مقصر میدونی یا نه؟ خود شما میگی برات توی حاشیه بوده دلیلش چیه الان به این فکرا ا ...

بالاجبار تو حاشیه بوده .چون براش اولویت نبودیم ما هم متکی به خودمون شدیم منهم به تنهایی خیلی جاها زندگی رو جلو بردم