2777
2789
عنوان

بعد از سالها زندگی نمیدونم کجای زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 92 پست
امروز هیچکدوم جایگاهمون رو نداریم من نمی تونم بهش اعتماد کنم چون هیچوقت همراه و کنار هم نبودیم .واقع ...

قاطی نکردی 

شما ی خانم قوی هستی و الان از نظر روحی خسته ای و تلاطم داری 

میخوای بدونی کجای کار اشتباه کردی 

به نظرم کنکاش نکن وسواس فکری میگیری 

به از اینجا به بعد فکر کن حالا که بجه ها بزرگن چطور راحتتر و شادتر زندگی کنید 

اول از همه تدارک ی سفر باحال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سفر دوتایی ترتیب بده‌.بدون بچه ها. یکم نزدیک تر شین بهم.ببین حس همسرت چیه؟؟

امضا تون دوست دارم

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
من هنوز ازدواج نکردم هر چند که به نظرم زمانشه .... ولی یه چیزی رو فهمیدم اینکه ما خانم ها نباید زندگ ...

مستقل ترین خانم ها هم یه وقتایی دوس دارن ک یکی بهشون توجه کنه و نیازهاشونو براورده کنه. یکی ک بشه همه جوره روش حساب کرد.

ادم اگه بخاد ۱۰۰ درصد مستقل عمل کنه اصلا چرا ازدواج کنه؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
حرفتون درست وقشنگه ولی میدونی روحیه زن نیاز به عشق وپرستش وتحسین وتوجه داره هرچقدر هم مستقل باشی ت ...

ولی اقایون اکثرن این حس رو به ما خانم ها نمیدن اخه... مثلن از کل احساساتمون براشون مایه میذاریم ولی یهویی یه کاری میکنن و خط قرمزارو رد میکنن و باعث میشن ما خانم ها بشکنیم

ممکنه سر راهمون یه مرد بی احساس در بیاد و محبت کردن براش بی معنا باشه

امضا تون دوست دارم

لطف داری شما❤️❤️❤️

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
قاطی نکردی  شما ی خانم قوی هستی و الان از نظر روحی خسته ای و تلاطم داری  میخوای بدونی کج ...

ممنونم لطف داری .واقعیت اینه همیشه شاد بودم همیشه برای خودم تفریح کردم وقت گذاشتم .ولی داخل خانواده سردرگمم موقعیتم معلوم نیست نمیدونم زندگیم چطوریه  با شوهرم نمیدونم چه طور رابطه ای درسته