سلام دوستان گلم نمیدونم خودمو گول می زنم یا قوه قضاوتم و تحلیلم خوب کار نمی کنه یا ناخوداگاهم فریبم میده. من بعد سالها زندگی امروز نمیدونم زندگیم چیه چطوره .نمیدونم کجای زندگیم زندگیم تا حالا بی ثمر بوده .کلا هیچی
منظورم زندگی خانوادگییه . دو تا فرزند دارم که بزرگن
من هنوز ازدواج نکردم هر چند که به نظرم زمانشه .... ولی یه چیزی رو فهمیدم اینکه ما خانم ها نباید زندگ ...
مستقل ترین خانم ها هم یه وقتایی دوس دارن ک یکی بهشون توجه کنه و نیازهاشونو براورده کنه. یکی ک بشه همه جوره روش حساب کرد.
ادم اگه بخاد ۱۰۰ درصد مستقل عمل کنه اصلا چرا ازدواج کنه؟؟
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
حرفتون درست وقشنگه ولی میدونی روحیه زن نیاز به عشق وپرستش وتحسین وتوجه داره هرچقدر هم مستقل باشی ت ...
ولی اقایون اکثرن این حس رو به ما خانم ها نمیدن اخه... مثلن از کل احساساتمون براشون مایه میذاریم ولی یهویی یه کاری میکنن و خط قرمزارو رد میکنن و باعث میشن ما خانم ها بشکنیم
ممکنه سر راهمون یه مرد بی احساس در بیاد و محبت کردن براش بی معنا باشه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
قاطی نکردی شما ی خانم قوی هستی و الان از نظر روحی خسته ای و تلاطم داری میخوای بدونی کج ...
ممنونم لطف داری .واقعیت اینه همیشه شاد بودم همیشه برای خودم تفریح کردم وقت گذاشتم .ولی داخل خانواده سردرگمم موقعیتم معلوم نیست نمیدونم زندگیم چطوریه با شوهرم نمیدونم چه طور رابطه ای درسته
ممم همیشه این حسو داشتم البته بیشتر خودمو مقصر می بینم بعنوان زن اونقدرا صمیمی نیستم و کلا خیلی نمیتونم رابطه صمیمی برقرار کنم بااینکه احساساتی و گرم هستم