2777
2789
عنوان

بعد از سالها زندگی نمیدونم کجای زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز هیچکدوم جایگاهمون رو نداریم من نمی تونم بهش اعتماد کنم چون هیچوقت همراه و کنار هم نبودیم .واقعیتش رو بخواهید من نمی شناسمش یا اینکه می شناسمش و خودم رو گول می زنم که یعنی بهتره و اونطور که می شناسم نیست .

قاطی کردم نه؟

شاید به خاطر شغلش مجبور به کار بیشتر بوده؟ کار همسرتون چیه و کار شما چیه؟ چه مسیولیت هایی به گردن ...

کلا به کارش خیلی اهمیت میده و زمان میذاره و اولویت اولش کارشه .کارش تجارته

کار منم هنریه

امروز هیچکدوم جایگاهمون رو نداریم من نمی تونم بهش اعتماد کنم چون هیچوقت همراه و کنار هم نبودیم .واقع ...

زندگی بالا و پایین داره، گاهی اینقدر درگیر زندگی میشیم که از هم دور میشیم

هیچ وقت باهاش صحبت کردی؟

با احمق ها بحث نمیکنم   

من الان ۲۷ سالمه و بین زمین و آسمون معلق موندم...

بعضی وقتا نمیشه که نمیشه...

جمعه گذشته هم شوهرمو دیدم... البته جدا شدیم...

انکاری می خواد واسه همیشه از ایران بره

تو زبون جیزی نمیگه... ولی رفتارش نشون میده که میگه برگرد...

ولی من دیگه نمی تونم برگردم

شما با همسرت چطوری آشنا شدی؟

من هنوز ازدواج نکردم هر چند که به نظرم زمانشه .... ولی یه چیزی رو فهمیدم اینکه ما خانم ها نباید زندگیمونو وابسته آقایون کنیم.... شاید شما درست ترین کار رو کردین که روز به روز قویتر شدین و به جای اینکه ضعیف باشین و نشخوار فکری بگیرین که وای چرا دوسم نداره و وای فلان و بیسار

چرا از دید مثبت نگاه نمیکنین که الان یه زن مستقلی هستین

بنظرم وقتی وابسته مردها میشیم ازشون خیانت و کم توجهی دیدنی که امکانشم خیلیه اونوقت میشکنیم و افسرده میشیم

اینکه شوهرم کم گذاشته تو زندگی . اینکه خیلی مسیولییتها بدوش خودم بوده .اینکه من واقعا کجای زندگیشم ا ...

ازدواج سنتی داشتید؟ 

چرا از قبل همو نشناختید و اینکه سخت نبود بعد این همه سال به این نتیجه رسیدن یعنی فقط به خاطر بچه ها تحمل کردید؟

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

با اینکه درامد بالایی داره ولی کل درامدم صرف بچه ها و نواقص خونه شده و به نسبت درامدش هیچ وقت خرج خونه و زندگی نکرده .شاید از نظر ظاهری زندگیم لاکچری باشه ولی واقعیت اینه

بالاجبار تو حاشیه بوده .چون براش اولویت نبودیم ما هم متکی به خودمون شدیم منهم به تنهایی خیلی جاها زن ...

دوست عزیز اینجوری که شما می فرمایید یعنی اینکه حتی ممکنه فرزندان شما هم از جانب پدرشون یه سری نقص ها و کمبودهایی داشته باشن

و ایشون نه تنها در نقش همسری بلکه بعنوان پدر هم در حاشیه زندگی خانواده بودن

من هنوز ازدواج نکردم هر چند که به نظرم زمانشه .... ولی یه چیزی رو فهمیدم اینکه ما خانم ها نباید زندگ ...

حرفتون درست وقشنگه

ولی میدونی روحیه زن نیاز به عشق وپرستش وتحسین وتوجه داره

هرچقدر هم مستقل باشی توجه وعشق هست که بهت آرامش میده