2777
2789
عنوان

احساس میکنم جلوی شوهرم تحقیر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 63 پست

عزیزم سر موعدش که رسید یاداوری کن و اگه گفت فعلا ندارم وقت تعیین کن بگو اگه میشه مثلا تا دوهفته دیگه بده یه دلیل الکی هم بیار مثلا بگو برادرشوهرم گیر کرده خواسته شوهرمم گفته فلانی که قرار بود پولو بده قول داده بهش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند بار از دوستای شوهرم پول خواستن همیشه به شوهرم میگم هر چند کم ولی کمک کن نزار به در بسته بخورن

خدا رو شکر همه هم بعد مدتی به شوهرم بر میگردونن پولو 

اصلا حس خیلی خوبی میگیرم وقتی بتونیم به کسی کمک کنم 

چطوری دلتون میاد این حرفا رو بهش میزنین انسانیت کجا رفته

دقیقا درست میگید  نمیشد که پول ندیم الان هم بیشتر استرس دارم برای اینکه تا جند ماه دیگه پس ...

من بخدا اعتماد پیدا کردم بخدا اگه از ته دل بگی خدا بخاطر تو دادیم تو خودت کارمون درست کن من امیدی به اینا ندارم امیدم بخودته .فقط میتونی باخدا حرف بزنی ونذر کنی کاری که فقط با دعا درست میشه .چون فقط بخاط خدا انسانیت کردیند از کجا میدونی شاید تو دلشون انقدر دعاتون کردند که این چند ماه برکت تو زندگیتون چند برا

گلم وقتی از همسرت پول خواست گفت ۵۰ تومن بده ، میگفت ۵۰ ندارم ، ۲۰ دارم . ۵۰ نمی‌داد.  

خواهرت بهت گفت ۳۰ بده ، خب میگفتی ۱۰ تومن دارم بیشتر ندارم . 

۸۰ گلم دادین ، خیلی زمان میبره پس بیاره. 

چاره ای نیست ، ان شاءالله مشکلشون حل بشه ، خدا مهربونه

منم خونه ی بابام زندگی میکنم شوهرم18ساله فوت شده یه پسر دارم 

با خیاطی روز گارمو میگذرونم و کمک پدرم ولی با این حال پس انداز میکنم داداشام هفته ای یه بار به نوبت زنگ میزنن ازم پول میخوان منم دلم نمیاد ندم، کوچیکه هیچوقت پس نمیده پولی که میبره اصلا پس نمیده ولی بزرگه چرا منم خیلی دلم میسوزه براشون دلم نمیاد پول ندم بهشون 😔😔

روحتون شاد مادرم،،برادرم