2777
2789
عنوان

احساس میکنم جلوی شوهرم تحقیر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 63 پست

عزیزم شما که طرفو میشناسی 

چرا کمک میکنی؟ازتون سواستفاده کردن دیگه...اون پول برنمیگرده مطمئن باش😑 دادین رفته ، ولی سعی کنین وقتی خودتون پول نمیگیرین از کسی خودتونم قرض ندین،،،همون پولو اگه خیرات میکردی بیشتر به نفعت بود حداقل ی ثوابی کرده بودی  نه اینکه به آدمای قدر نشناس که ولخرجن و فک نکنم دیگ پولتو پس بدن کمک کنی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه کردید دادید، میگفتی در حال حاضر پس اندازی نداریم و شرمندت شدیم.  از سیاستشون به شوهرت م ...

اخت متاسفانه میدونن من پس انداز دارم ☹️اخه با خواهرم هیلی صمیمی ام و میدونستم خیلی وضع مالیشون خرابه حتی مامان هم خوراکی خریده برده توی یخچالشون کذاشتع اما من میترسم جلوی هنسرم تحقیر بشم اخه فقط سه ساله ازذداج کردیم و‌هنوز با همسرم رودربایستی دارم

ببین مرد که رو انداخته خیلی سخته دست پس بزنید بهش .چشم تو چشم میشیند خدا جاحق نشسته کار شما درست بود ...

دقیقا درست میگید  نمیشد که پول ندیم الان هم بیشتر استرس دارم برای اینکه تا جند ماه دیگه پس ندن و‌با همسرم مشکل بخورم 

اخت متاسفانه میدونن من پس انداز دارم ☹️اخه با خواهرم هیلی صمیمی ام و میدونستم خیلی وضع مالیشون خرابه ...

نه گلم اون اگه خواهر خودشم بود تو این موقعیت کمک میکرد بعد فکر نمیکرد اینقدر جلو تو کوچک بشه .بسپار بخدا از ته دل یجوری به دل دامادتون میندازه که زود بیاد پولو پس بده

2790
2778
2791
2779
2792