دو هفته پیش دامادمون ( ده سال از همسرم بزرگتره) به همسرم پیام داده که پنجاه تومن دارید به من قرض بدید به مشکل خوردم و فلان و.. همسرم هم با من مشورت کرد ومن گفتم دامادمون خیلی بدقوله پول بگیره خیلی دیر پس میده اما همسرم گفت نمیشه که وقتی رو انداخته کمک نکنیم و در اخر پول رو داد ودامادمون خواهش کرده که همسرم نه به من بگه نه خواهرم بفهمه و یول داده دو هفته دیگه پس بده مه میشه امروز … از طرفی امروز صبح هم خواهرم پیام داده که بدهی داریم و تث روخدا شوهرت نفهمه یه سب تومن داری به من قرض بدی منم چون میدونم خواهرم اوضاع مالیش افتضاح و خیلی افسردس محبور شدم بدم البته با مشورت همسرم ، حالا میدونم که حالا حالا پس نمیدن و شوهرم هم به روی من نمیاره اما این پول پس اندازمون بود و تا اینا بیان پس بدن این پول هیچ ارزشی نداره ، از خواهر و دامادمون هم ناراحتم چون همیشه ولخرجن و مارومیخره میکنن که پس انداز میکنیم خواهرم هم همیشه با افتخار میگه ما پول پس انداز نمیکنیم از لحظه لذت میبریم …از طرفی نمیتونستم کمک نکنم چون انسانی نبوذ اما میترسم پولمون روپس ندن و با همسرم به اختلاف بخورم ، و متاسفانه قول هم گرفتن که به هیچ کدوم از اعضای خانواده نگیم ، پیش شوهرم هم خیلی تحقیر شدم چون باهاش توی این مسایل رودربایستی دارم 😔🙁
چرا کمک میکنی؟ازتون سواستفاده کردن دیگه...اون پول برنمیگرده مطمئن باش😑 دادین رفته ، ولی سعی کنین وقتی خودتون پول نمیگیرین از کسی خودتونم قرض ندین،،،همون پولو اگه خیرات میکردی بیشتر به نفعت بود حداقل ی ثوابی کرده بودی نه اینکه به آدمای قدر نشناس که ولخرجن و فک نکنم دیگ پولتو پس بدن کمک کنی...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اشتباه کردید دادید، میگفتی در حال حاضر پس اندازی نداریم و شرمندت شدیم. از سیاستشون به شوهرت م ...
اخت متاسفانه میدونن من پس انداز دارم ☹️اخه با خواهرم هیلی صمیمی ام و میدونستم خیلی وضع مالیشون خرابه حتی مامان هم خوراکی خریده برده توی یخچالشون کذاشتع اما من میترسم جلوی هنسرم تحقیر بشم اخه فقط سه ساله ازذداج کردیم وهنوز با همسرم رودربایستی دارم
اخت متاسفانه میدونن من پس انداز دارم ☹️اخه با خواهرم هیلی صمیمی ام و میدونستم خیلی وضع مالیشون خرابه ...
نه گلم اون اگه خواهر خودشم بود تو این موقعیت کمک میکرد بعد فکر نمیکرد اینقدر جلو تو کوچک بشه .بسپار بخدا از ته دل یجوری به دل دامادتون میندازه که زود بیاد پولو پس بده