2777
2789
عنوان

احساس میکنم جلوی شوهرم تحقیر شدم

2207 بازدید | 63 پست

دو هفته پیش دامادمون ( ده سال از همسرم بزرگتره) به همسرم پیام داده که پنجاه تومن دارید به من قرض بدید به مشکل خوردم و فلان و.. همسرم هم با من مشورت کرد و‌من گفتم دامادمون خیلی بدقوله پول بگیره خیلی دیر پس میده اما همسرم گفت نمیشه که وقتی رو انداخته کمک نکنیم و در اخر پول رو داد و‌دامادمون خواهش کرده که همسرم نه به من بگه نه خواهرم بفهمه و یول داده دو هفته دیگه پس بده مه میشه امروز … از طرفی امروز صبح هم خواهرم پیام داده که بدهی داریم و تث رو‌خدا شوهرت نفهمه یه سب تومن  داری به من قرض بدی منم چون میدونم خواهرم اوضاع مالیش افتضاح و خیلی افسردس محبور شدم بدم البته با مشورت همسرم ، حالا میدونم که حالا حالا پس نمیدن و شوهرم هم به روی من نمیاره اما این پول پس اندازمون بود و تا اینا بیان پس بدن این پول هیچ ارزشی نداره ، از خواهر و دامادمون هم ناراحتم چون همیشه ولخرجن و مارو‌میخره میکنن که پس انداز میکنیم خواهرم هم همیشه با افتخار میگه ما پول پس انداز نمیکنیم از لحظه لذت میبریم …از طرفی نمیتونستم کمک نکنم چون انسانی نبوذ اما میترسم پولمون رو‌پس ندن و با همسرم به اختلاف بخورم ، و متاسفانه قول هم گرفتن که به هیچ کدوم از اعضای خانواده نگیم ، پیش شوهرم هم خیلی تحقیر شدم چون باهاش توی این مسایل رودربایستی دارم 😔🙁

واسه چی بدون تضمین به بقیه پول میدین؟؟

تازه عادتشون دادین ک ولخرجی کنن 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

خب وقتی علنا مسخره میکنن کار شما انسانی نیس باعث میشین اونا تلاشی برای آینده شدن نکنن تو این دوره زمونه نمیشه در لحظه زندگی کرد مگه اینجا نیویورکه؟ اینجا قیمتا لحظه ای بالا میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید میدادین دوست عزیز، کلا دوره این چیزا گذشته.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

من بودم هرگز نمیدادم....یا حداقل  یا به خواهرم میدادم یا شوهرش

وقتی یکی مسخره میکنه بخاطر پس انداز  حقشه که‌کمکی بهش نشه....شما باعث شدید اینا عادت کنن به پس انداز نکردن....درس عبرت نمیشه براشون دیگه هم پس انداز نمیکنن چون میدونن شما هستید وقتی به مشکل بخورن و غصه ای ندارن

اونم با این وضعیت تورم  که‌ارزش پول روز به روز داره میاد پایین...

ناراحت نشو

ولی خیلی سادگی کردی

چرا قرض دادید

بگید نداریم

یکم خودشونو جمع کنن به خودشون بیان

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

نه اگه برا خدا کردی خوده خدا کمک میکنه چند برابر .بعدم شوهرت برا خدا بیشتر کمک کرده نه تو پس اینقدر هم اینجوری فکر نمیکنه .اگه لحظه ای فکر کنی فقط و فقط بخاطر خدا ندادی یکم بخاطر خواهر و دامادت بعد کارت مشکل پیدا میکنه .خالصانه با خدا باش .ما یکتا پرستیم کفر در دینمون نیست

چرا دادين؟؟. 

مگه حالا ميشه ازينا پول پس گرفت؟؟؟

ميخواستن كمتر خرج كنن نخورن ب ته ديگ ،،انسانيت چيه درحق خودتون دارين ظلم ميكنين تو و. شوهرت

مارا از مرگ ميترسانند،انگار كه ما زنده ايم🧜🏾‍♀️◼️

اشتباه کردید دادید، میگفتی در حال حاضر پس اندازی نداریم و شرمندت شدیم. 

از سیاستشون به شوهرت میگن شما نفهمی، به شما میگن شوهرت نفهمه، که بتونن از دوتاتون بگیرن

حالا عید بری خونشون میبینی که وسیله خونه عوض کردن وبه اعتمادتون می‌خندن، ما این مورد و تو فامیل داریم

وقتی میدونی بدقولن چرا پول میدی که بعدش غصه بخوری و استرس بکشی.مگه داشته باشن فضل و بخشش میکنن؟

اخه میدونم اوضاع مالیشون خرابه از طرفی خواهرم میدونه که من پس انداز دارم و خواهرم هم افسردگی داره ترسیدم بلایی سر خودش بیاره ، من فقط میترسم پس ندن حلوی شوهرم ابروم بره 🙁