2777
2789
ولی ما ایران هستیما نه هلند😂

یه دوستی دارم قدش ۱۹۹به خدا پسره بعدش هر دستش یکی از کله های مارو میگیره کامل بعد به خواد با پا بزنت هیچ جوره نمیتونی فرار کنی ولی قد بلند خوبه ولی دیگه ۱۹۹ضایع هست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه خودم پرسیدم دکتر گفته تا ۱۸۰بیشتر نمی‌رم ولی کمه 

مطمن باش راحت ده سانت بلند میشی برو دکتر اول ببینه صفحات رشدت بسته شدن یا نه اگ نشده بودن امپول تزریق میکنن و ورزشم میکنه راحت ده سانت بلند میشی.ولی ورزش باید تا ۲۰سالگی ادامه بدی یه اپ هست ورزش مخصوص قد داره

ربطی نداره بستگی به منطقه جغرافیایی داره مثلا سمت ما اکثرا قد بلندن 

کجا هستین؟ من تهرانم ولی پسرا همشون بالای 180 اینا نیستن. 175 اینام زیاده. 

اگه ده سال بعد همدیگه رو ببینیم و ازت بپرسم توی این۱۰سال چیکارکردی؟؟؟؟؟ ایا دوست داری بگی : راستش یه خروار سریال تماشا کردم ، کلی بازی رو تا آخر رفتم ، پیگیر همه ی استوریا و لایو ملت بودم ، اکسپلور اینستا رو تهشو در آوردم ، فقط با دوستام برنامه و بیرون رفتم ، چند تا رابطه رو شروع و تموم کردم و دیگه..ام..کار خاصی نکردم ." یا اینکه ترجیح میدی بگی : حسابی برای رسیدن به آرزوهام کار کردم ، کلی کتاب خوندم ، زندگیم رو سر و سامان دادم ، دور دنیا مسافرت کردم ، با کلی آدم مفید آشنا شدم و الانم دارم پول در میارم و زندگی ای رو که میخوام دارم...
مطمن باش راحت ده سانت بلند میشی برو دکتر اول ببینه صفحات رشدت بسته شدن یا نه اگ نشده بودن امپول تزری ...

اون آپ دارم دکتر هم رفتم گفت آمپول نزنم عوارض داره خیلی 

یه دوستی دارم قدش ۱۹۹به خدا پسره بعدش هر دستش یکی از کله های مارو میگیره کامل بعد به خواد با پا بزنت ...

آره تو هر دو جنس قد خیلی بلند یکم اذیت میکنه. 199 هم رند کن بگو دو متر ابهتش بیشتر بشه 😂😂ولی من یکیو میشناسم قدش 188 هست. خیلی جیگره. همین آلان که راجع بهش دارم مینویسم دارم ذوق میکنم 😂😂😂

اگه ده سال بعد همدیگه رو ببینیم و ازت بپرسم توی این۱۰سال چیکارکردی؟؟؟؟؟ ایا دوست داری بگی : راستش یه خروار سریال تماشا کردم ، کلی بازی رو تا آخر رفتم ، پیگیر همه ی استوریا و لایو ملت بودم ، اکسپلور اینستا رو تهشو در آوردم ، فقط با دوستام برنامه و بیرون رفتم ، چند تا رابطه رو شروع و تموم کردم و دیگه..ام..کار خاصی نکردم ." یا اینکه ترجیح میدی بگی : حسابی برای رسیدن به آرزوهام کار کردم ، کلی کتاب خوندم ، زندگیم رو سر و سامان دادم ، دور دنیا مسافرت کردم ، با کلی آدم مفید آشنا شدم و الانم دارم پول در میارم و زندگی ای رو که میخوام دارم...
گیلان الان خودم ۱۸۷ قدمه و اطرافیانم اکثرا بالای ۱۸۰ هستن🙄

جدی؟ خب ولی میانگین قد رو از همه شهر ها در نظر میگیرن. مثلا تو نت بزنی میانگین قد مردای ایرانی 174 ایناس

عه اسی مرده که 😂ببخشید من فکر کردم دختری 

جدی؟ خب ولی میانگین قد رو از همه شهر ها در نظر میگیرن. مثلا تو نت بزنی میانگین قد مردای ایرانی 174 ا ...

میانگین ربطی نداره الان کل مردم استان ما اگه ۲ متر باشه شهرایی که ادماش از نظری قدی کوتاه باشن اون ۲ متر میاد پایین دیگه میگی میانگین ولی بعید میدونم میانگین ایراتیا ۱۷۴ باشه ها