2777
2789
۲۰۱۶ 😐

الان توی 6 سال بنظرت جهش کردیم؟ 😐مثلا مرد 30 ساله 175 بعد 6 سال میشه 180 :////

اگه ده سال بعد همدیگه رو ببینیم و ازت بپرسم توی این۱۰سال چیکارکردی؟؟؟؟؟ ایا دوست داری بگی : راستش یه خروار سریال تماشا کردم ، کلی بازی رو تا آخر رفتم ، پیگیر همه ی استوریا و لایو ملت بودم ، اکسپلور اینستا رو تهشو در آوردم ، فقط با دوستام برنامه و بیرون رفتم ، چند تا رابطه رو شروع و تموم کردم و دیگه..ام..کار خاصی نکردم ." یا اینکه ترجیح میدی بگی : حسابی برای رسیدن به آرزوهام کار کردم ، کلی کتاب خوندم ، زندگیم رو سر و سامان دادم ، دور دنیا مسافرت کردم ، با کلی آدم مفید آشنا شدم و الانم دارم پول در میارم و زندگی ای رو که میخوام دارم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون آپ دارم دکتر هم رفتم گفت آمپول نزنم عوارض داره خیلی 

کانال تلگرام youngfit رو فالو کن راهشو گفته 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
چرا که نه وقتی رشد جمعیت توی ۵ سال اخیر بشدت کاهش داشته کلا میتونه معادلاتو تغییر بده 

بابا داری چیو با چی قاطی میکنی. نسل جدید رو الان بیخیال. چون کلن نسل به نسل آدما بلند میشن ولی خب چیزی که توی این سال ها نُرم جامعه بوده رو من دارم میگم. ولی بنظرم بحثو ادامه ندیم من خسته شدم چون نه تو کوتاه میای نه من 😂

اگه ده سال بعد همدیگه رو ببینیم و ازت بپرسم توی این۱۰سال چیکارکردی؟؟؟؟؟ ایا دوست داری بگی : راستش یه خروار سریال تماشا کردم ، کلی بازی رو تا آخر رفتم ، پیگیر همه ی استوریا و لایو ملت بودم ، اکسپلور اینستا رو تهشو در آوردم ، فقط با دوستام برنامه و بیرون رفتم ، چند تا رابطه رو شروع و تموم کردم و دیگه..ام..کار خاصی نکردم ." یا اینکه ترجیح میدی بگی : حسابی برای رسیدن به آرزوهام کار کردم ، کلی کتاب خوندم ، زندگیم رو سر و سامان دادم ، دور دنیا مسافرت کردم ، با کلی آدم مفید آشنا شدم و الانم دارم پول در میارم و زندگی ای رو که میخوام دارم...
بابا داری چیو با چی قاطی میکنی. نسل جدید رو الان بیخیال. چون کلن نسل به نسل آدما بلند میشن ولی خب چی ...

ببین دختر خوب اولا اون امارو من تایید نمیکنم و اینکه اون برای ۷-۸ سال پیش هست،رشد جنعیت وقتی کاهش پیدا میکنه یقینان امار هم خیلی تغییر میکنه دیگه😐من پسر ۱۷۰ تا ۱۷۵ خیلی خیلی کم دیدم