2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قدم 169. یه بار پاشنه 13 سانتی پوشیدم از بیشتر مردا بلند تر بودم 😂😂یه جوریه هست خب ولی اونقدری نیست که آدم بخواد خودشو اذیت کنه. من تو هالیوود هم زوج هایی رو دیدم که خانم بلند تر از آقا باشه. اگر چیزای دیگه اوکی باشه و عشق باشه بنظرم قد خیلی مهم نیست 

اگه ده سال بعد همدیگه رو ببینیم و ازت بپرسم توی این۱۰سال چیکارکردی؟؟؟؟؟ ایا دوست داری بگی : راستش یه خروار سریال تماشا کردم ، کلی بازی رو تا آخر رفتم ، پیگیر همه ی استوریا و لایو ملت بودم ، اکسپلور اینستا رو تهشو در آوردم ، فقط با دوستام برنامه و بیرون رفتم ، چند تا رابطه رو شروع و تموم کردم و دیگه..ام..کار خاصی نکردم ." یا اینکه ترجیح میدی بگی : حسابی برای رسیدن به آرزوهام کار کردم ، کلی کتاب خوندم ، زندگیم رو سر و سامان دادم ، دور دنیا مسافرت کردم ، با کلی آدم مفید آشنا شدم و الانم دارم پول در میارم و زندگی ای رو که میخوام دارم...
قد بالای ۱۸۰ فقط

ولی ما ایران هستیما نه هلند😂

اگه ده سال بعد همدیگه رو ببینیم و ازت بپرسم توی این۱۰سال چیکارکردی؟؟؟؟؟ ایا دوست داری بگی : راستش یه خروار سریال تماشا کردم ، کلی بازی رو تا آخر رفتم ، پیگیر همه ی استوریا و لایو ملت بودم ، اکسپلور اینستا رو تهشو در آوردم ، فقط با دوستام برنامه و بیرون رفتم ، چند تا رابطه رو شروع و تموم کردم و دیگه..ام..کار خاصی نکردم ." یا اینکه ترجیح میدی بگی : حسابی برای رسیدن به آرزوهام کار کردم ، کلی کتاب خوندم ، زندگیم رو سر و سامان دادم ، دور دنیا مسافرت کردم ، با کلی آدم مفید آشنا شدم و الانم دارم پول در میارم و زندگی ای رو که میخوام دارم...

بله مهمه ‌‌ضایع هست 

خاله خودم از شوهرش بلند تره 

کلا خاله من خوشگل و خوش قد و بالا هست نمیدونم هر جور فکر میکنم چرا زن شوهرخالم شد چیزی به ذهنم نمیرسه مرد خوبیه ها ولی از لحاظ ظاهر در حد خالم نبود و نیست مالی بماند 

۴۵سال پیش چی تو این بشر دید خدا داند فقط

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋