2777
2789
عنوان

نمی‌دونم بفرستم یا نه ؟؟؟دو دلم

60 بازدید | 5 پست

یه گروه لباس بود تو روبیکا یکی از خانوم ها گفت که کسی می‌تونه لباس بفرسته برای خانواده آیی که نیازمنده و اینا . منم دیدم چند دست لباس دارم که استفاده نمیکنم ثوابه بدم بره . گفتم می‌فرستم فقط هزینه ارسال با خودت باشه . گفت باشه . یکم بیشتر که صحبت کردم گفت که گفت سمعک استفاده و میکنند و اینا . 

گفت چند تا لباس میخای بفرستی گفت ۱۰تا شاید بشه .گفت میشه عکس شو بفرستی 😐گفتم نه میخام راز باقی بمونه . یکم مشکوک بودش برام . بعد گفت لوازم آرایشی هم اگه داشتی استفاده نمیکنی بزار . خوش حال میشن . من واقعا به خاطر اون قسمت لوازم آرایشی که گفت مشکوک شدم 😐. الان نمیدونم بفرستم براش یا نه ؟قابل اعتمادع یا نه ؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

🤣🤣🤣 بگو چیز دیگه نمیخوای 

من میذارم دم در هرکی خواست برداره

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما از کجا بفهمیم مگه ما علم غیب داریم🙄

بعدم اینجور آدما بیشترشون افراد سودجو هستن تو مجازی میپلکن از احساسات مردم سو استفاده میکنن لباساتو فرستادی شاید فرداش بذاره دیوار بفروشتشون🙂🙂

نه ب نیازمندای اطراف خودتون بده بزا همینکه ک اصلا ب صندوق صدقه پول نمینندازم معلوم نی کجا خرج میشه

عزیزم تو تاپیک هات نوشته بودی حس ششمی . میشه بگی حست درباره کسی که دوسش دارم چیه ؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚