2777
2789
عنوان

نمی‌دونم بفرستم یا نه ؟؟؟دو دلم

60 بازدید | 5 پست

یه گروه لباس بود تو روبیکا یکی از خانوم ها گفت که کسی می‌تونه لباس بفرسته برای خانواده آیی که نیازمنده و اینا . منم دیدم چند دست لباس دارم که استفاده نمیکنم ثوابه بدم بره . گفتم می‌فرستم فقط هزینه ارسال با خودت باشه . گفت باشه . یکم بیشتر که صحبت کردم گفت که گفت سمعک استفاده و میکنند و اینا . 

گفت چند تا لباس میخای بفرستی گفت ۱۰تا شاید بشه .گفت میشه عکس شو بفرستی 😐گفتم نه میخام راز باقی بمونه . یکم مشکوک بودش برام . بعد گفت لوازم آرایشی هم اگه داشتی استفاده نمیکنی بزار . خوش حال میشن . من واقعا به خاطر اون قسمت لوازم آرایشی که گفت مشکوک شدم 😐. الان نمیدونم بفرستم براش یا نه ؟قابل اعتمادع یا نه ؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

🤣🤣🤣 بگو چیز دیگه نمیخوای 

من میذارم دم در هرکی خواست برداره

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما از کجا بفهمیم مگه ما علم غیب داریم🙄

بعدم اینجور آدما بیشترشون افراد سودجو هستن تو مجازی میپلکن از احساسات مردم سو استفاده میکنن لباساتو فرستادی شاید فرداش بذاره دیوار بفروشتشون🙂🙂

نه ب نیازمندای اطراف خودتون بده بزا همینکه ک اصلا ب صندوق صدقه پول نمینندازم معلوم نی کجا خرج میشه

عزیزم تو تاپیک هات نوشته بودی حس ششمی . میشه بگی حست درباره کسی که دوسش دارم چیه ؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚