cdu مدیر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 2099 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 36 پست دوتا از فامیل هامون شهریور عروسی کردن به فاصله یه هفته، الان هر دو حامله ان🙄 زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم. 1401/11/13 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 من1شهریور 1393ازدواج کردم روز تولد مامانم 😍1خرداد 94زایمان کردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
cdu مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 2099 بله و اگ اطرافیان بخوان مث شما پشت سرم چیری بگن اصلا دوس ندارم😗🤭 به نظرم خیلی زوده، مسافرت ، گشت و گذار ، لذت بردن از زندگی دو نفره زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
چشم_سفید۷۹ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1716 به نظرم خیلی زوده، مسافرت ، گشت و گذار ، لذت بردن از زندگی دو نفره به نظرم اینا به زندگی شخصی مربوط میشه 🙂 واسه سلامتی تو دلیم دعا میکنی یدونه قبلا سقط داشتم🥺🥺❤️❤️❤️❤️
آواسابق عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 11009 پولدارا بعد عروسی میرن تفریح ما بی پولام بعد عروسی تفریحمون زایشه🤣🤣🤣
چشم_سفید۷۹ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1716 به نظرم خیلی زوده، مسافرت ، گشت و گذار ، لذت بردن از زندگی دو نفره کسی واسه وجود بچه تو زندگی نظر بقیه رو نمیرسهزندگی من با بچم لذت بخش تره واسه سلامتی تو دلیم دعا میکنی یدونه قبلا سقط داشتم🥺🥺❤️❤️❤️❤️
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 پولدارا بعد عروسی میرن تفریح ما بی پولام بعد عروسی تفریحمون زایشه🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣 خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
cdu مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 2099 من بعد ۹ سال بچه ام دنیا اومد،، الان ۴ ماهه است هنوز به قبل بارداری برنگشتم ، از لحاط جسمی، روحی زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 کسی واسه وجود بچه تو زندگی نظر بقیه رو نمیرسه زندگی من با بچم لذت بخش تره دقیقا یک جیگرین این بچه ها بخصوص اول زندگی هم بیاد وااااای خدااا خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
آواسابق عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 11009 من1شهریور 1393ازدواج کردم روز تولد مامانم 😍 1خرداد 94زایمان کردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حتی یک روزشم هدر ندادی😂😂
cdu مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 2099 دقیقا یک جیگرین این بچه ها بخصوص اول زندگی هم بیاد وااااای خدااا ولی خیلی سخته بچه داری زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 حتی یک روزشم هدر ندادی😂😂 بگو یک ثانیه🤣🤣🤣اسم کاربریت اسم دخترمه😍 خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
مامانپسرکوچولو عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 1184 من بعد ۹ سال بچه ام دنیا اومد،، الان ۴ ماهه است هنوز به قبل بارداری برنگشتم ، از لحاط جسمی، روحی خب شمااونجوریاین اینجوریآدم باهم متفاوتندهمونجور که اگه به شمامیگفتن اجاق کور ناراحت میشدینبرای ایشونم ناراحت کنندس که اینجور حرف میزنیدای کاش سرمون توزندگی خودمون باشه😊🤝
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 ولی خیلی سخته بچه داری اصلا چیش سخته بعضی ها خیلی سختش کردن وگرنه با بچه زندگی پر از شادی میشه خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
cdu مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 2099 اصلا چیش سخته بعضی ها خیلی سختش کردن وگرنه با بچه زندگی پر از شادی میشه شبها هر دو ساعت بیدار میشم ، زیر چشم هام گود شده زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.