2777
2789
عنوان

خواهرم شوهرش آدم بدیه

509 بازدید | 28 پست

بچه داره نمیخواد طلاق بگیره شوهرش به شدت بی خیاله و پولهاش میده به این و اون عصبیه بد دهنه خواهرم خیلی آروم و مظلومه تفریح نمیبره مسافرت نرفتن اصلا لبلس درست حسابی نمیخره پولهاش میده خانوادش خواهرم میگه هر موقع میفهمن پول داره مادر شوهرم میاد ناله میکنه پول نداریم مریضیم با اینکه وضعشون خوبه اینم میده به اونا انقدر ناراحتم براش با ما هم نمیزاره بره بیرون دعوا درست میکنه دیشب رفته بودیم شام بیرون با همسرم و پاساژ و اینا موقع برگشت به خونه انقدر گریه کردم براش نمیدونم چیکار کنم عذاب وجدان میگیرم بیرون رفتنی

زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای بهش فکر کنی....بگو برام اهمیتی نداره و رد شو..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرت بچه داره باید بشینه سر زندگیش این از ۱

۲ ..خواهرت خودش کاری کرده ک شوهره فک میکنه خرج نداره

تو باید پول بگیری و خرج خودت کنی معمولا اینجور زندگیا زنا از اونان ک فقط ناله الکی میکنن وقتی شوهره میگ بپوش بریم بیرون میگه پای نه خرج الکی میشه

غصه کسی رو نخور زندگیتو بکنخدای خواهرت بزرگه

نمیتونم شوهرم دیگه صداش دراومده میگه کاری از دستت برنمیاد که چرا انقدر خودخوری میکنی

خواهرت آدم ضعیفیه نمیتونه از خودش دفاع کنه

اره به شدت خیلی مظلومه اگه سلیطه بود یکم دردی نداشتم هر وقت میریم بیرون بهم خوش نمیگذره سره همین هی یادش میفتم

خواهرت بچه داره باید بشینه سر زندگیش این از ۱۲ ..خواهرت خودش کاری کرده ک شوهره فک میکنه خرج ندارهتو ...

اصلا نمیگه بپوش بریم ماشینشو فروخت داد به برادرش کار کنه باهاش پولشو خورد پس نداد

خواهرت بچه داره باید بشینه سر زندگیش این از ۱۲ ..خواهرت خودش کاری کرده ک شوهره فک میکنه خرج ندارهتو ...

۲ تا دندوناشدو ساله خرابه درست نمیکنه

نمیتونم شوهرم دیگه صداش دراومده میگه کاری از دستت برنمیاد که چرا انقدر خودخوری میکنی

با گریه دروی ازش دوا نمیکنی عزیزم..

اگر در توانت هست برای بچش و خودش خرج کن یا مبلعی براشون واریز کن

دوست من شرایط خواهر شما رو داشت خواهراش خیلی حمایتش میکردن

درخواست دوستی به هیچ عنوان قبول نمیکنم🚫⛔ حتی شما دوست عزیز❤️ هر چی میخوای بگی تو تاپیک بگو 😘

اصلا نمیگه بپوش بریم ماشینشو فروخت داد به برادرش کار کنه باهاش پولشو خورد پس نداد

این که پول میده به خانوادش یه چیز دیگست

و اینکه خاهرت پول میخاد ازش و نمیده ی چیز دیگه

اگر خاهرت پول میخاد و شوهرش بهش نمیده ما حق نظر داریم اما اگر پول میده و خاهرت غر میزنه ک ب ما ربطی نداره

این مرد پولی ک در میاره خودش دراورده با زحمت خودش اگر ب مادرش میده ب ما ربطی نداره چون پول زحمت خودشه

ولی اگر ب زنش نمیده اون راهش جداست

شمام زیاد غصه نخور شوهره ی بوسش کنه تورو فراموش میکنه

یه خواهر مثل شما میشه یه خواهر هم مثل خواهر من که طلاق گرفتم به مادرم گفت به درک که شکست خورد میخواست آدم باشه شکست نخوره

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

با گریه دروی ازش دوا نمیکنی عزیزم..اگر در توانت هست برای بچش و خودش خرج کن یا مبلعی براشون واریز کن ...

درده اون پول نیست که شوهره عصبیه احترامش نگه نمیداره نمیبره بیرون با ما هم من میخوام ببرمش نمیزاره بیاد ماشینشو فروخت داد به داداشش پولاش داده برای خواهرش وسیله خریده در حالی که پدرش داره و خواهرش متاهله خواهرم میگه نمیدونم این زندگی قراره چی بشه اگه پول باشه سعی میکنم کمکش کنم مسئله پول نیست

این که پول میده به خانوادش یه چیز دیگست و اینکه خاهرت پول میخاد ازش و نمیده ی چیز دیگهاگر خاهرت پول ...

گه میخوره وقتی زنش ۲ ساله ۲ تا دندونش درد میکنه خرج مادرش میکنه میگن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه