2777
2789
عنوان

ب وقت کوباندن چشم رنگیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 177 پست
خب اینم باز نشونه برتر دونستن چشم رنگیه  البته همینجوری میگم من مشکلی با رنگ چشمم ندارم

چون داخل ایران چشم رنگی کمه خاص ترش کرده و مردم هر چیزی نایاب باشه دنبالشن من خودم چشم رنگی هستم داداشام و مامانمم همین طور ولی برای پسر اصلا رنگی نمی‌پسندم با این که خیلیا دوست دارن اینا سلیقه ایه در کل چیزی که مهمه سلامت چشمه نه رنگش

بچه ها رنگ چشم خیلی مطرح نیست، یکی لبخندش قشنگه، یکی دماغش، یکی لباش، یکی زاویه صورتش ، یکی از بس ذاتش خوبه چهره اشم زیبا به نظر میاد و رنگ چشمش زیباییش رو‌منعکس می‌کنه  اون رنگ چشم خارج از صورت قشنگی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن دلم نشکست عزیزم فقط حرصم گرفت‌....حالا چون مجازیه و سایت و تبادل نظره نمیشه هر چی دلمون میخو ...

این جا کلا خیلیا این مدلین

آماده ان که سریع یه چیزیو که ازش تعریف میشه ایراد بگیرن ازش

اهمیت نده 

مهم نظر خودت و اطرافیانیه که میشناسنت این جا که مهم نیس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

استارتر گلی ناراحتی نداره عزیزم

اونایی که بااین لحن بد چشم سبز ها رو

مسخره میکنن همونان که آرزشون بود

چشماشون سبز باشه عقده اس😅😅😅😅😅😅

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

همه هرچی دلشون میخواد میگن آخرش ی ببخشید و احترام اضافه میکنن مسخرس واقعا

همینو بگو دیگ احترام کجاست...زدی تخریب کردی حرفتو زدی احترام حالیت بود ک نمینوشتی

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

اتفاقا من عاشق چشم رنگ سبز و آبی ام

احساس میکنم خیلی خاصن

محو تماشای چشمهاشون میشم😍

من هیچ چشم قهوه ای یا مشکی ندیدم جذاب باشه جز پسرم😃

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
بچه ها رنگ چشم خیلی مطرح نیست، یکی لبخندش قشنگه، یکی دماغش، یکی لباش، یکی زاویه صورتش ، یکی از بس ذا ...

چقدر قشنگ گفتی

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
والله اکه چشم رنگی بده چرا همه ی عروسا و همه مهمونا توی عروسی لنزای، یخی و تیله ای و آبی و سبز میذار ...

من عروسیم لنز نزاشتم چشم قهوه ای خودم بود خیلی هم زیبا بود

چون گفتی همه خاستم بگم بعضیا نه همه

.
اتفاقا من عاشق چشم رنگ سبز و آبی ام احساس میکنم خیلی خاصن محو تماشای چشمهاشون میشم😍 من هیچ ...

حالا این حرف شمام باعث ناراحتی یه عده میشه عزیزم🤧😂

من خودم نامزدم چشاش قهوه ای تیرست...اصلاااا تو عمرم هیچ چشمی ب گیرایی چشای اون ندیدم..نمیدونم چطور بگم واقعا جاذبه داره...البته مدل نگاه هم مهمه...اون میدونه چطور نگا کنه منو خر کنه😂

اگه اونجوریه پس  هرکی که از چشم رنگی ها خوشش نمیاد برای چی میره فلان قدر میده عروسی لنز سبز بزاره. ک خاص شه به رنگ چشم نیست به عقله  و شعور طرفه مثله اون آقای خاستگار شون ک چشمام رنگی نبوده ولی چرت و پرت گفته به این خانوم

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
حالا این حرف شمام باعث ناراحتی یه عده میشه عزیزم🤧😂 من خودم نامزدم چشاش قهوه ای تیرست...اصلاااا تو ...

عزیزم😍خوشبخت باشین همیشه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین